Κοτόπιτα για το Kυριακάτικο τραπέζι με υπέροχη σαλάτα και για επιδόρπιο λουκουμάδες με μέλι

93

gynaika-mageireuei-kouzina

Πανδαισία χρωμάτων και γεύσεων

 Τι μπελάς κάθε μέρα κι αυτό το μαγείρεμα, σκέφτονται οι περισσότερες νοικοκυρές, γιατί όσο και να σου αρέσει η μαγειρική δεν μπορεί πάντα να το βλέπεις ως δημιουργία κυρίως όταν σε πιέζει ο χρόνος και κάθονται όλοι πάνω από το κεφάλι σου γκρινιάζοντας και περιμένοντας πότε θα γίνει το φαγητό. Γι αυτό και για να σας… ιντριγκάρω σήμερα, αποφάσισα να σας δώσω την δική μου συνταγή κοτόπιτας που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους και δεν θέλει πάνω από 20 λεπτά προετοιμασία. Το μεσημέρι θα την έχετε έτοιμη ψημένη και απλά θα στρώσετε τραπέζι.  Είναι χορταστικό πιάτο γιατί έχει πλούσια υλικά και την πρωτεϊνη του βέβαια και μπορείτε κάλλιστα να την σερβίρεται με μια σαλάτα πράσινη ως κύριο γεύμα. Πανδαισία χρωμάτων και γεύσεων, με διάφορες σαλάτες, λιαστή ντομάτα και κουκουνάρια που κάνουν ακόμα πιο ενδιαφέρουσα τη γεύση της ενώ το πετιμέζι που είναι και της εποχής,  προσθέτει κι αυτό τα αρώματά του. Μαζί με το ξύδι- απλό η μπαλσάμικο, κάνει θαύματα. Και μετά τα χρώματα και τα αρώματα, ετοιμάστε μόνοι σας λουκουμάδες με τον παραδοσιακό τρόπο και επιλέξετε μόνο ένα καλό εγγυημένο μέλι, όχι εμπορίου αλλά από έναν ντόπιο μελισσοκόμο, γιατί αυτό κάνει τη διαφορά. Αν τα πιτσιρίκια λατρεύουν τη σοκολάτα, κάντε σάλτσα σοκολάτας και περιχύστε τους λουκουμάδες. Όπως και να’ χει, όλοι θα γλύφουν τα δάχτυλά τους.

H ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΕΔΏ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ