Μισή ώρα ντροπής για την Κορινθία…! εγκλωβίστηκε Ιστιοπλοϊκό μέσα στον Ισθμό -φωτό-βίντεο

86
Óçìåñá ôï áðïãåõìá ÷áëáóå ï ìç÷áíéóìïò óôç âõèéæïìåíç ãåöõñá ôçò Ðïóåéäùíéáò åôóé ôï éóôéïöùñï SEA STAR âñåèåéêå åãêëùâéóìåíï ìåóá óôç äéùñõãá êáíùíôáò êõêëïõò ãéá íá ìçí ðáñáóõñèåé áðï ôá ñåõìáôá êáé ðåóåé ðáíù óôç óéäåòñåíéá ãåöõñá,áêïõóôçêå áðï ôïõò ðåñáóôéêïõò ïôé êáëá èá åêáíå ç äéåõèõíóç áíôé íá óðáôáëá ÷ñçìáôá óå ôóéìðïõóéá êáé ðïëõôåëç ãåõìáôá íá åâáæå óôç óõíôçñçóç ôùí ìç÷áíéìáôùí.Äåõôåñá 10 Óåðôåìâñéïõ 2018.

«κόλλησε» η βυθιζόμενη γέφυρα της Ποσειδωνίας και εγκλώβισε ιστιοφόρο σκάφος που περνούσε εκείνη την ώρα και έκανε κύκλους μέσα στο κανάλι της Διώρυγας της Κορίνθου, και στο δρομο να περιμενουν δεκάδες αυτοκίνητα.

Μετά από μισή ώρα  η γέφυρα  κατέβηκε και πέρασε το ιστοπλοϊκό σκάφος για να συνεχίσει κανονικά την πορεία του.

Το Υπουργείο Οικονομικών πρέπει να πάρει αυστηρά μέτρα και να συντηρήσουν τις δύο βυθιζόμενες γέφυρες (μια γέφυρα) γιατί η άλλη η βυθιζόμενη γέφυρα των Ισθμίων  είναι υπό συντήρηση από την 01.12.2017  και ένας θεός ξέρειΠότε επιτέλους θα φτιαχτεί.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΩΡΥΓΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΕ… από την 01.12.2017.
Η Ανώνυμος Εταιρεία Διώρυγος Κορίνθου ενημερώνει, ότι η λειτουργία της Βυθιζόμενης Γέφυρας Ισθμίας θα διακοπεί από την 01.12.2017 και για διάστημα περίπου τεσσάρων μηνών για λόγους αναβάθμισης, ..βελτιστοποίησης λειτουργίας και συντήρησης των κινητών και μηχανολογικών μερών της.
Η Εταιρεία θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την παράδοση της Βυθιζόμενης Γέφυρας Ισθμίας στην κυκλοφορία εντός του χρονοδιαγράμματος και ευχαριστεί εκ των προτέρων το κοινό για την κατανόησή του.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΩΡΥΓΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΕ ανήκει στο Δημόσιο στο Υπουργείο Οικονομικών.

«Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι»

.

.

πηγή-korinthostv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ