Ο Βασίλης Νανόπουλος και η Νέα Δημοκρατία

207
Ομιλία και παρουσίαση του νέου σήματος της Νέας Δημοκρατίας, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην πανηγυρική εκδήλωση για την 44η επέτειο από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας. Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018 (EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Ο μεγάλος νικητής της εσωκομματικής διάσπασης στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας  στην Κόρινθο , είναι εκ του αποτελέσματος ο Βασίλης Νανόπουλος , που έλαβε 23,53% με 8,224 χιλ. ψήφους έναντι του Πελοπίδα Καλλίρη ο οποίος έλαβε 16,29% με 5, 247 χιλ. ψήφους

Το είχαμε ξαναγράψει και επαληθεύτηκε  εκ πραγμάτων  ότι η ΝΟΔΕ Κορινθίας , “έβαλε τα χέρια της και έβγαλε τα μάτια της ” όπως λέει και ο σοφός λαός μας ,εφόσον στήριξε μία νέα υποψηφιότητα που δεν της έφερε τ΄αναμενόμενα αποτελέσματα , ενώ είχε την δυνατότητα εκ του ασφαλούς να στηρίξει από την  αρχή , τον Βασίλη Νανόπουλο, που  είχε αποσπάσει το συντριπτικό αποτέλεσμα του 50% των Κορινθίων  στις προηγούμενες εκλογές του 2014 και να έπαιρνε σχετικά εύκολα τον δήμο και λέμε σχετικά γιατί απεδείχθη ο Αλέξανδρος Πνευματικός πως δεν είναι  καθόλου εύκολος αντίπαλος, εφόσον με τόσες διαρροές , με την φυσιολογική φθορά του χρόνου μετά από τρεις συνεχόμενες ( επιτυχείς κατά την γνώμη μου ) τετραετίες διακυβέρνησης στο δήμο  ήρθε δεύτερος αποσπώντας το ποσοστό του  23, 75% με 7.651 χιλ. ψήφους, δηλαδή διαφορά ψήφων 573 σε ολόκληρο τον δήμο.

Ο Βασίλης Νανόπουλος και τις δυο φορές της υποψηφιότητας του  δήλωσε ανεξάρτητος, το ερώτημα είναι τώρα μετά την υποκριτική στάση της ΝΟΔΕ Κορινθίας που είχε διοργανώσει φιέστες δείτε εδώ  και εδώ  , φέρνοντας τον Αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Άδωνι  Γεωργιάδη  να δηλώνει “ήρθα ως θεσμός”και στηρίζουμε Πελοπίδα Καλλίρη , φέρνοντας τον Μεϊμαράκη να δηλώνει και εκείνος με την σειρά του υπέρ του Πελοπίδα Καλλίρη μη κρατώντας και οι δύο την στοιχειώδη ουδετερότητα που επέβαλλε η κομματική δεοντολογία μιας και επρόκειτο για δύο υποψηφίους , κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Τώρα αποφάσισαν να αλλάξουν στάση και να  δώσουν την περιβόητη άχρηστη στήριξη κατ΄εμέ στον Β. Νανόπουλο που ξαναέγινε δικό τους παιδί!
Το ερώτημα είναι ο Βασίλης Νανόπουλος θα δεχθεί τώρα την κομματική στήριξη  ή θα εξακολουθήσει ανεξάρτητος δίχως τα κομματικά βαρίδια που τον πολέμησαν (διαβάστε εδώ πως)

Η στάση που θα επιλέξει θα είναι εκείνη που θα θα τον δικαιώσει ή όχι.
Μαρία Πασσαλή Νικολοπούλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ