Παίρνει και την Μπίσκου ο ΑΣΠ Κόρινθος…

92

Σε συμφωνία με την ακραία, Φωτεινή Μπίσκου, ήρθε η Κόρινθος συνεχίζοντας έτσι την ενίσχυση της για Volley League της επόμενης περιόδου. Ανακοίνωσε και την Αργυρίου.

Στη δεύτερη μεταγραφή της προχώρησε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Κορίνθου. Μετά την ανακοίνωση της 29χρονης κεντρικής Γεωργίας Αργυρίου, η ομάδα της Κορίνθου ήρθε σε συμφωνία και με τη Φωτεινή Μπίσκου.

Έτσι, η πρώην ακραία της ΑΕΚ θα επιστρέψει μετά από ένα χρόνο στην ομάδα της Κορίνθου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: “Ο ΑΣΠ Κόρινθος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της κεντρικής Γεωργίας Αργυρίου, που αποτελεί και την πρώτη μεταγραφική κίνηση του συλλόγου, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η 29χρονη μπλοκέρ με ύψος 1,87 έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε: Ειρήνη Κορυδαλλού, Αρτεμις Κορυδαλλού, ΖΑΟΝ, Παναθηναϊκό και Ηλιούπολη.

Την καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας και της ευχόμαστε πολλές επιτυχίες!

Στις πρώτες της δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τόνισε: “Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Για μένα είναι κάτι καινούργιο και θα δώσω ότι καλύτερο μπορώ. Με την ομάδα θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε. Αυτός είναι ο στόχος μας! Εύχομαι υγεία πάνω από όλα και μια όμορφη αγωνιστική σεζόν για όλους”.

sport24.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ