Ποια βιταμίνη μειώνει τις πιθανότητες θανάτου από καρκίνο

91

Η πρόσληψη ενός συμπληρώματος βιταμίνης  για τουλάχιστον τρία χρόνια σχετιζόταν με μείωση της θνησιμότητας από κάθε είδος καρκίνου κατά 13% σύμφωνα με νέα έρευνα

Σύμφωνα με τρεις νέες έρευνες που παρουσιάστηκαν στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Εταιρείας Κλινικής Ογκολογίας στο Σικάγο.

Η συνέχεια εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ