Ραγδαίες εξελίξεις στο ΠΑ.ΣΟ.Κ με τοπικές εκλογές…!τέλος στους διορισμένους γραμματείς και τα «παιχνιδάκια» τους

82

Έκτακτο Συνέδριο το φθινόπωρο με θέμα και την αλλαγή ηγεσίας

-Προτείνετε μόνο η ονομασία ΠΑ.ΣΟ.Κ. και η σημαία με τον ήλιο

-Θα ζητηθούν οι παραιτήσεις όλων των νομαρχιακών επιτροπών

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. σύμφωνα με πληροφορίες εκ των έσω που κανείς δεν αμφισβητεί. Κορυφαία στελέχη του κόμματος, αναμένεται με κοινή τους δήλωση, να ζητήσουν επιτακτικά τη διεξαγωγή έκτακτου συνεδρίου το φθινόπωρο, αμέσως μετά τα «μπάνια του λαού».

Στο Συνέδριο, εκτός του εκλογικού απολογισμού για τον οποίο τα περισσότερα στελέχη, είναι δυσαρεστημένα και εκτός της «γραμμής» Γεννηματά που εμφανίστηκε σχεδόν ικανοποιημένη, αναμένεται να τεθούν και τα εξής:

1ον: Ερώτηση και συζήτηση για την ηγεσία του κόμματος και αν υπάρχει ανάγκη αλλαγής και ψηφοφορίας από τη βάση για την εκλογή νέου προέδρου

2ον: Θα προταθεί η αυτόνομη συνέχεια του ΠΑ.ΣΟ.Κ. που θα διατηρήσει μόνο το παλιό όνομα όπως επιθυμεί η μεγάλη πλειοψηφία της βάσης του κόμματος και η σημαία με τον ήλιο

3ον: Επειδή πολλά στελέχη έχουν καταγγελίες για «παιχνιδάκια» που έπαιξαν οι γραμματείς και τα μέλη των νομαρχιακών επιτροπών, θα προταθεί να ζητηθούν οι παραιτήσεις τους και να γίνουν πρόωρες  τοπικές εκλογές με τα νέα δεδομένα που θα διαμορφωθούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ