Τρία στα τρία για την Κόρινθο 06 νίκησε με το χορταστικό 5-2 τον αξιόμαχο Ατρόμητο

84

Τρία στα τρία για την Κόρινθο 06 που νίκησε με το χορταστικό 5-2 τον αξιομαχο Ατρομητο για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθληματος Α’ΕΠΣΚ αλλά  με 2 βαθμούς  λιγότερους λόγω της τιμωριας που κουβαλαει  από πέρσι.

Οι γηπεδούχοι  ειχαν την υπεροχη σε όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά στο πρώτο μέρος αν και είχαν υπέρ τους τον αέρα, δυσκολευτηκαν να σκοράρουν παρά τις πολλές χαμένες ευκαιρίες των παικτών τους.Επιπολαια τελειωματα, κακοί υπολογισμοί στις επιλογές τους και ο αντίπαλος τερματοφυλακας ήταν οι αιτίες που το κοντέρ έδειχνε μηδέν.

Παρόλα αυτά ευτυχησαν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου να προηγηθουν με 1-0 με τον Χρήστο Οικονόμου που επέστρεψε στην ομάδα. Στη φάση αυτη τραυματιστηκε ο σκόρερ και αντικατασταθηκε από τον Ευστρατιαδη.

Στο β’ημίχρονο και με αντίθετο τον αέρα οι παίκτες της Κορινθου 06 σοβαρευτηκαν και αποφάσισαν να παίξουν ποδόσφαιρο.

Όμως στο 49′ ήρθε η πρώτη ψυχρολουσια για τους γηπεδούχους και μετά από κόντρα επίθεση δέχτηκαν την ισοφαριση από τον νεαρό Μεξια. Η απάντηση ήρθε στο 56′ όταν στο φάουλ του Φιλη ο Μυριωτης έβαλε με κεφαλια μπροστά την ομάδα του 2-1.

Δεύτερη ψυχρολουσια ένα λεπτό αργότερα όταν μετά από αλλεπαλληλα λάθη της άμυνας των γηπεδούχων ο Γκουριωτης στη προσπάθεια του να διώξει έστειλε τη μπάλα στο κάθετο  δοκαρι και στα δίχτυα της ομάδας του.

Είχαμε δηλαδή δύο ισοφαρισεις κόντρα στη ροή του αγώνα απο παιδαριωδη λαθη απο πλευρας γηπεδουχων .Δυναμωσε τις φωνές προς τους παίκτες του ο Τάσος Περρας και στο 72′  (Τριμπονιας με κοντινό πλασε ) και στο 77 ‘(Τζανετος στην επιστροφή της μπάλας από το δοκαρι του Μυριωτη ), έγραψαν το 4-2. Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Κοτοβ ακριβώς στο 91′ διαμορφωνοντας το τελικό σκορ: Κορινθος 06 -Ατρόμητος 5-2.

Συμπερασματικα καλό β’ ημίχρονο για τους γηπεδούχους αλλά με δύο παιδικα γκολ ενώ οι φιλοξενούμενοι κατέβηκαν με σούπερ αμυντική τακτική. Αξιομαχη ομάδα ο νεοφωτιστος Ατρόμητος με νεαρά παιδιά με ποιότητα  αλλα και …τσαγανο.

Σημειώνουμε ότι στο παιγνίδι αυτό εξετισε την τιμωρία του ο Χατζησοφρωνιου και θα τεθεί στη διάθεση του Περρα για το ματς με τον Σαρωνικό αλλά και για τη συνέχεια  του πρωταθληματος,  ενώ ο Δημητριάδης έχει ακόμα πέντε αγωνιστικές που θα εκτισει σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Τέλος ο Μανωλης Αμπαδιωτακης εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Κόρινθο 06 για προσωπικούς λόγους.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ο Ρούσσος με βοηθούς Καρσιωτη -Σαχινη,  (καλοί ).  ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 :Καλογερης, Κοτοβ, Φιλης, Μαγγινας, Τριμπονιας, Μαυρελης, Οικονόμου  (46′ λτ Ευστρατιαδης ), Τζανετος, Καπλατζης, Γκουριωτης, Μυριωτης.

ΑΤΡΌΜΗΤΟΣ :Σμαιλι, Νάνος, Π.Σκουρτης, Μελέτης, Ντεμαι, Τσουμανης, Μεξιας, Μπακουλης, Σκουρτης, Τσουμανης, Παπαθανασοπουλος.Έπαιξαν και οι :Γογολας, Κοντογιαννης, Καμπουρης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ