“Τρεις Λαλούν και Δυο Χορεύουν” στην Νέα Δημοκρατία για τον δήμο Κορινθίων…!!!

77

Το αλαλούμ  στην Νέα Δημοκρατία συνεχίζεται!

Ένα μπάχαλο δηλώσεων παρακολουθούμε εδώ και πολύ καιρό για τον δήμο Κορινθίων, από στελέχη της κεντρικής πολιτικής σκηνής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης,  αλλά και  από στελέχη της τοπικής κοινωνίας  .

Ας παρακολουθήσουμε μια σειρά δηλώσεων που αφορούν τον δήμο Κορινθίων :

“Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στην Κόρινθο δήλωσε: Έχουμε πει ότι ως προς την αυτοδιοίκηση του 1ου βαθμού οι δημότες θα πρέπει να είναι ελεύθεροι να επιλέξουν τους καλύτερους τοπικούς άρχοντες, με γνώμονα το ποιος είναι καλύτερος για να αντιμετωπίσει τα τοπικά προβλήματα. Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να δώσει χρίσματα στις αυτοδιοικητικές εκλογές 1ου βαθμού. Θα περιοριστούμε στη στήριξη την οποία έχουμε δώσει στις περιφέρειες. Θα ακούσουμε τις απόψεις και τις προτάσεις των τοπικών κοινωνιών, αλλά όπως έχω πει πολλές φορές, όσο απομακρυνόμαστε από την κεντρική εξουσία, τόσο οι δημότες πρέπει να είναι ελεύθεροι να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές για τους δήμους τους”.

Ακολουθούν ανατρεπτικές δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη στην πρώτη επίσημη παρουσίαση του Πελοπίδα Καλλίρη στην Κόρινθο , που διαφοροποιείται από τις θέσεις του Προέδρου της Ν.Δ. ,επιλέγοντας   μεταξύ των δυο δεξιών υποψηφίων δημάρχων της Κορίνθου .

Ο πρώτος  ουσιαστικά που άνοιξε τον κομματικό εμφύλιο που σπαράζει τον χώρο τους τελευταίους μήνες .

Δηλώνει στο δημοτικό θέατρο Κορίνθου :

«Σας μιλάει ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Άρα είμαι εδώ για να στείλω και ένα μήνυμα για τη Νέα Δημοκρατία: Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει Πελοπίδα Καλλίρη στην Κόρινθο» 

Στην ίδια εκδήλωση ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης , εμφανίστηκε υποστηρικτής και εκείνος ενός από τους δυο υποψήφιους δεξιούς δημάρχους δηλώνοντας στήριξη στον Πελοπίδα Καλλίρη.

Στην συνέχεια βιώνουμε την απόλυτη ανατροπή δια στόματος Μ. Βορίδη ο οποίος δήλωσε  καλεσμένος ως ο εκπρόσωπος του κόμματος στην κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Κορινθίας : 
“Στην Κόρινθο έχουμε δυο υποψηφίους νεοδημοκράτες δημάρχους και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να εκλέξουμε δεξιό δήμαρχο !”
Συνεχίζοντας την σύγχυση , ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στη συνεδρίαση του ανώτατου οργάνου του διαγραμματειακού της Ν.Δ. την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου δηλώνει : «Όσον αφορά τις Δημοτικές Εκλογές, έχουμε τις προτιμήσεις μας σε πολλούς Δήμους.
Δηλαδή μεταφράζοντας το λαϊκά , όπως λέει ο σοφός λαός μας

«Πιάσ’ τ’ αυγό και κούρευτο » ο προεκλογικός αυτοδιοικητικός  σχεδιασμός της Ν.Δημοκρατίας, με “τόλμη και θάρρος “η απόλυτη σύγχυση!

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Μανώλη Κεφαλογιάννη που μιλούν για ενότητα και προτίμηση στους μεγάλους δήμους της χώρας

Δείτε τις δηλώσεις

Αν θέλει κάποιος να κρίνει αντικειμενικά τα όσα διαδραματίζονται  στον κομματικό χώρο της Ν.Δ. στο δήμο Κορινθίων ,θα διαπιστώσει έναν πόλεμο δίχως αντάρτη, με άγνωστο μέχρι στιγμής τουλάχιστον αποτέλεσμα και επιπτώσεις ,με  ορατό τον κίνδυνο να χαθεί και για τους δύο υποψηφίους  ο δήμος.

 Αναμφισβήτητο γεγονός επίσης  που χαρακτηρίζει  τα δύο άκρα είναι το ένα εξιδανικεύεται και το άλλο δαιμονοποιείται .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ