Υπόθεση πολιτικού με 19εκατ.€ -«Εξευτελίστηκαν» απαντά το ΠΑΣΟΚ…! υπομονή συνιστά η εφημερίδα…

71

«Η αήθης επίθεση λάσπης κατά του ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται. Την περιμέναμε εξάλλου», απαντά με μια σκληρή ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, μετά την επίσημη διάψευση του δημοσιεύματος της εφημερίδας «Δημοκρατία», το οποίο ήθελε πολιτικό του ΠΑΣΟΚ να έχει βρεθεί με δεσμίδες χαρτονομισμάτων συνολικής αξίας 19.000.000 ευρώ.

Η διάψευση ήρθε με ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη όπου τόνιζε κατηγορηματικά ότι «Καμία Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας δεν πραγματοποίησε επιχείρηση σε οικία στο Παλαιό Ψυχικό, όπως επικαλείται σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»».

Στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ αναφέρει σε υψηλούς τόνους ότι «Πρωταγωνιστές των fake news και πάλι οι γνωστοί εκφραστές του Καραμανλισμού, οι θερμοί υποστηρικτές του ομοϊδεάτη τους Υπουργού των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, που ως γνωστόν ειδικεύεται διαχρονικά στις προβοκάτσιες. Και πάλι εξευτελίστηκαν. Ας γνωρίζουν, όμως, ότι πίσω έχει η αχλάδα την ουρά».

Από την πλευρά της η «Δημοκρατία» ισχυρίζεται τα εξής σε ανακοίνωση που εξέδωσε:

«Αναφορικά με τους διάφορους επισπεύδοντες για το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας μας, τους καλούμε να διαβάσουν προσεκτικά την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας για το θέμα. Σε κάθε περίπτωση η «δημοκρατία» επιμένει στις πληροφορίες της. Ας μη βιάζονται ορισμένοι να αθωώσουν διεφθαρμένους πολιτικούς διότι θα βρεθούν προ εκπλήξεων. Συστήνουμε λοιπόν υπομονή και ψυχραιμία στους ανησυχούντες».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ