Όλη η αλήθεια για τους δύο γιατρούς του νοσοκομείου Κορίνθου …. Που ” έπαιξαν “ξύλο

109

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες Πέμπτη , στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Πρώτη news Koρινθίας , δύο γιατροί φέρεται να πιάστηκαν στα χέρια.

Το περιστατικό σημειώθηκε έξω από τα  έκτακτα περιστατικά του Νοσοκομείου   και από τις φωνές και την φασαρία βγήκαν στους διαδρόμους μέχρι και οι ασθενείς.

Και όλα αυτά συνέβησαν εν απουσία της διοικήτριας του Νοσοκομείου η οποία βρισκόταν με άδεια  για οικογενειακούς λόγους ( γέννησε η κόρη της) , αποδεικνύοντας πως οι δυο γιατροί δίχως την επίβλεψη της διοίκησης και ειδικότερα της διοικήτριας δεν είναι ικανοί να ασκήσουν  το κοινωνικό λειτούργημα που τους εμπιστεύτηκε η πολιτεία .

Πιο συγκεκριμένα,  οι δυο γιατροί  που διακατέχουν  αξιόλογες θέσεις στο νοσοκομείο ,  ένας πολύ γνωστός  παθολόγος και ένας ορθοπεδικός,  ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο με την απαράδεκτη συμπεριφορά τους , που σε καμία περίπτωση δεν ποιεί το ήθος και  την εικόνα του επιστήμονα γιατρού που απαιτείτε να παρουσιάζουν.

Τα αίτια του καυγά ήταν η εισαγωγή ενός ασθενούς , τον οποίο  εξέτασε ο παθολόγος δίχως να προωθήσει εξέταση καρδιογραφήματος.

Σε συνέχεια ο ασθενής  μεταφέρθηκε στο ορθοπεδικό τμήμα και εκεί διαπιστώθηκε πως δεν υπήρχε καρδιογράφημα , γεγονός που εξόργισε τον ορθοπεδικό ζητώντας εξηγήσεις , με τον χειρότερο τρόπο. Τότε ο Παθολόγος ιατρός αντέδρασε  εκνευρισμένος  και ο ορθοπεδικός ιατρός του επιτέθηκε  βιαίως!!!

Την είδηση προβάλλουν και άλλες ιστοσελίδες ενημέρωσης  της Κορινθίας , λέγοντας ότι παρενέβη μέλος της διοίκησης  προκειμένου ν΄ αποκαταστήσει την τάξη, κάτι που δεν αληθεύει , με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες της Πρώτη news Koρινθίας, ουδείς της διοίκησης δεν ήταν εκεί , ούτε και παρενέβη με οποιονδήποτε τρόπο.

Το θέμα πληροφορήθηκε η διοικήτρια  του νοσοκομείου σήμερα το πρωί που επέστρεψε μετά το ευχάριστο γεγονός , και διέταξε άμεση ΕΔΕ.

Εμείς σχολιάζοντας το γεγονός θα καυτηριάσουμε την συμπεριφορά των δυο γιατρών και θα πούμε πως δεν είναι δυνατόν , μόλις μείνει δύο ημέρες το νοσοκομείο χωρίς την διοικήτρια να εκδηλώνονται φαινόμενα τέτοια,  που προσβάλλουν την όλη  επιστημονική κοινότητα του νοσοκομείου και σίγουρα δε ποιούν τον πολιτισμό και την κουλτούρα της.  

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ Π.ΣΚΟΥΠΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ
EΜΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ.
ΛΙΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1928

♦ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ:
✔ ΡΟΛΛΟ ΧΟΙΡΙΝΟ (γεμιστό)
✔ ΡΟΛΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ (γεμιστό)
✔ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ
✔ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ
✔ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΧΟΙΡΙΝΟ «ΦΟΥΡΝΟΥ»
✔ ΓΚΙΟΥΛΜΠΑΣΙ (μοσχάρι/χοιρινό)
✔ ΤΗΓΑΝΙΑ ΧΟΙΡΙΝΗ
✔ ΤΗΓΑΝΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
… ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ‼

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ