Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΙΑΤΟΥ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

115

Η Χορωδία του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κιάτου, υπό τη διεύθυνση της μουσικού του σχολείου μας και μαέστρου κ. Γερολύμου Μαρίας εκπροσώπησε την Ελλάδα και το Φεστιβάλ Καρδίτσας στον ΙΙΙ Διεθνή Μουσικό Διαγωνισμό, στην πόλη  Pagani της Ιταλίας, στις 23/4/2018 και απέσπασε το          Α΄  Βραβείο με  βαθμολογία 98/100  στην κατηγορία Μουσικά Σύνολα –Σχολικές Χορωδίες.

Η Διευθύντρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κιάτου κ. Τσαμαντά Ελένη εκφράζει τα ειλικρινή συγχαρητήρια προς τη μουσικό και μαέστρο κ. Γερολύμου Μαρία,  την εκπαιδευτικό της Στ΄ τάξης        κ. Μπακλώρη  Παναγιώτα, τους μαθητές και τις μαθήτριες της Χορωδίας για τη διάκρισή τους  καθώς  αποτελεί επίτευγμα συλλογικής και ομόψυχης εργασίας και προσπάθειας.

Θα ήθελε να εκφράσει ευχαριστίες προς την Επιτροπή του Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή κ. Ευθυμιάδη Νικόλαο που επέλεξαν τη  Χορωδία του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κιάτου για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον ΙΙΙ Διεθνή Μουσικό Διαγωνισμό στην πόλη  Pagani της Ιταλίας, καθώς και τη  Διεθνή  Καλλιτεχνική  Επιτροπή  του Διαγωνισμού που μας τίμησε με το πρώτο βραβείο.

Επίσης, να ευχαριστήσει την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας κ. Αντωνίου Αλέξανδρο και      τη Σχολική Σύμβουλο της 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας κ. Καραβά Ζαχαρούλα, την Υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Θεμάτων κ. Κωνσταντινίδη Κωνσταντίνα, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου που συνέβαλαν στην πραγμάτωση της προσπάθειας.

Επιπλέον να απευθύνει τις θερμές ευχαριστίες για τη συνδρομή τους στην υλοποίηση της μετάβασης των μαθητών της  Χορωδίας στην Ιταλία, προς:

την Περιφέρεια Πελοποννήσου

την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας

τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Καλλίρη Πελοπίδα

την Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου

τον Δήμο Σικυωνίων

τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου Κιάτου

την Ένωση Μικρασιατών Νεάπολης Κιάτου

την ΄Ενεργον Κατασκευαστική

την GEFRA –Φραγκίστας Γ.

τη  ΦΥΡΚΟ ABEE

τη  Ζήρεια ΕΠΕ

Η Διευθύντρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κιάτου

 

Τσαμαντά Ελένη

Σας προσκαλούμε στη Μουσική Συνάντηση – Τιμητική Εκδήλωση που διοργανώνει το 3ο Δημοτικό Σχολείο Κιάτου σε συνεργασία με το Δήμο Σικυωνίων

για τη βράβευση του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κιάτου στον ΙΙΙ Διεθνή Διαγωνισμό Νέων Μουσικών στην πόλη Pagani της Ιταλίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Κιάτου, το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 και ώρα 20.30.

Συμμετέχουν η Μικτή Χορωδία Καρδίτσας και η Χορωδία του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κιάτου.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

 

 

Ο Δήμαρχος  Σικυωνίων                                                        Η Διευθύντρια

του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κιάτου

Σταματόπουλος Σπυρίδων                                                     Τσαμαντά Ελένη

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here