Αγρίεψε ο Χαρδαλιάς και μας τα…”χώνει” δεν αντιλαμβάνομαι αυτή τη χαλάρωση…

24

Άγριο ξέσπασμα του Νίκου Χαρδαλιά.

Δεν αντιλαμβανόμαστε αυτή τη χαλάρωση είπε στην ενημέρωση του, τονίζοντας παράλληλα ότι για τρεις μέρες ακόμα, οι οποίες είναι κρίσιμες για την επόμενη φάση, μένουμε σπίτι

Στο τρίπτυχο του νέου σχεδίου, χέρια πλένουμε, αποστάσεις κρατάμε, μάσκες φοράμε, που θα εφαρμοστεί από την Δευτέρα, αναφέρθηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς, τονίζοντας παράλληλα ότι για τρεις μέρες ακόμα, οι οποίες είναι κρίσιμες για την επόμενη φάση, «μένουμε σπίτι»

Ο κ. Χαρδαλιάς εξέφρασε τον προβληματισμό του για την χαλάρωση που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες, λέγοντας χαρακτηριστικά «θέλω να χτυπήσω καμπανάκι» και δεν «αντιλαμβανόμαστε αυτήν τη χαλάρωση», η οποία μάλιστα αποδεικνύεται και από τα στοιχεία που παρουσίασε. Χθες επιβλήθηκαν 57 πρόστιμα για μετακίνηση εκτός περιφερειακής ενότητας, ενώ βεβαιώθηκαν 1301 παραβάσεις για άσκοπη μετακίνηση – οι περισσότερες σε μία μέρα από την αρχή της κρίσης – και επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα. Επιπλέον, βεβαιώθηκαν 6 παραβάσεις και συνελήφθησαν 9 άτομα για λειτουργία καταστημάτων παρά την σχετική απαγόρευση.

«Μένουμε σπίτι, όποια άλλη λογική είναι παντελώς επικίνδυνη», είπε ο κ. Χαρδαλιάς και πρόσθεσε ότι «η κάθε μέρα που μένουμε σπίτι κάνει ακόμα πιο ισχυρά τα θεμέλια πάνω στα οποία θα στηριχθούμε για να κάνουμε το επόμενο βήμα». Αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στον εορτασμό της Πρωτομαγιάς «που φέτος θα είναι αλλιώς» και υπενθύμισε ότι δεν επιτρέπονται μετακινήσεις μακριά από τον τόπο μόνιμης κατοικίας μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here