Αδελφές μαχαίρωσαν με μανία τον πατέρα τους μέχρι θανάτου

48

Το θύμα είχε σχέσεις με τον υπόκοσμο και κακοποιούσε σεξουαλικά τις κόρες του

Το σώμα του έφερε τραύματα από δεκάδες μαχαιριές. Ο Mikhail Khachaturyan βγήκε τρεκλίζοντας, από τις πληγές, από το διαμέρισμά του στη Μόσχα και κατέρρευσε στο ασανσέρ. Για τις κόρες του, ο θάνατός του ήρθε ως ανακούφιση μετά από χρόνια κακοποίησης.

Οι τρεις γυναίκες η Κριστίνα, η Αντζελίνα και η Μαρία, 19, 18 και 17 ετών αντίστοιχα -κρατούνται και   κατηγορούνται για το θάνατο του πατέρα τους, την Παρασκευή, όπως αναφέρει το Russian Today.

Όπως γράφουν τα τοπικά μέσα, ο Mikhail Khachaturyan προσπάθησε να παρουσιαστεί ως ένας αξιοπρεπής τύπος της εκκλησίας αλλά οι γείτονες τον ήξεραν ως «κακοποιό» και «αφεντικό της μαφίας». Οι κόρες του παραδέχτηκαν εύκολα τη δολοφονία, ισχυριζόμενοι ότι ξέσπασαν βίαια μετά από χρόνια σωματικής και σεξουαλικής κακοποίησης.

«Τον μισούσαμε και θέλαμε να συμβεί μόνο ένα πράγμα – να εξαφανιστεί» δήλωσε η Κριστίνα στην αστυνομία. «Θέλαμε απλά να φύγει και να μην επιστρέψει επιστρέψουμε ποτέ».

Комсомольская правда

@kpru

36 ударов ножом – в шею, живот и сердце… Сёстры-подростки убили отца-тирана.

Φίλοι και οι γείτονες ισχυρίστηκαν ότι ο Khachaturyan ήταν ένας τυραννικός πατέρας και σύζυγος, ο οποίος έκανε και χρήση ναρκωτικών (ηρωίνη) και είχε, κατά τα φαινόμενα, συνδέσεις με τον εγκληματικό υπόκοσμο. Εξαιτίας της ακραίας συμπεριφοράς του μάλιστα, τον είχε εγκαταλείψει η γυναίκα του και μητέρα των κοριτσιών. Ο γιος του, 20 ετών, ζει επίσης μακριά από το σπίτι.

Μένοντας μόνος με τα τρία κορίτσια, ο 57χρονος εγκατέστησε στο διαμέρισμα κάμερες για να κατασκοπεύει τις κόρες του όταν απουσίαζε και συχνά τους απαγόρευε να πηγαίνουν στο σχολείο ενώ όταν τολμούσαν να παρακούσουν τις εντολές του έπεφταν θύματα ξυλοδαρμού.

«Πάντα τις χτυπούσε», είπε ένας οικογενειακός φίλος. «Μια φορά, τις πήρε σε ένα δάσος και απειλούσε να τις σκοτώσει. Η μητέρα έτρεξε μακριά από αυτόν και απαγόρευε την επικοινωνία μαζί της». Αλλά οι πιο σοβαρές καταγγελίες εναντίον του κάνουν λόγο και για σεξουαλικά εγκλήματα. Σύμφωνα με το ένα άλλο τοπικό τηλεοπτικό κανάλι, ο πατέρας βίασε μια από τις κόρες του, οδηγώντας την έφηβη σε απόπειρα αυτοκτονίας.

Οι τρεις γυναίκες, αν καταδικαστούν αντιμετωπίζουν ποινές κάθειρξης από 10 με 15 χρόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here