Αδιανόητο αυτό που συμβαίνει στην Κόρινθο (παραλία Κανταρέ)…καταστρέφουν την παραλία με “ειδικό” μηχάνημα-φωτό-βίντεο

204

Αδιανόητο αυτό που συμβαίνει στην παραλια Κανταρέ . Ο Δήμος Κορινθίων νοίκιασε μηχάνημα 22.500 ευρώ που η χρήση του φαίνεται πως μόνο για τις παραλίες δεν είναι. Το πολύτιμο χαλίκια που έχουμε στις παραλίες μας αφαιρούνται σκανδαλωδως μαζί με λίγα σκουπίδια. Στο παρακάτω βίντεο παρακολουθήστε την διαδικασία αφού στο σημείο βρέθηκε μετά από καταγγελίες πολιτών ο πρώην Δήμαρχος, Αλέξανδρος Πνευματικός, ενώ η δημοτική αρχή όπως καταγγέλει ο ίδιος είναι απούσα. Και μάλιστα δεν υπάρχει ούτε καν κάποιος επιβλέπων στην εργασία αυτή που δημιουργεί ανεπανόρθωτες ζημιές στην παραλία.

Το μηχάνημα είναι εντελώς ακατάλληλο για τις δικές μας παραλίες που δεν έχουν ψιλή άμμο.Το δικό μας μηχάνημα,Φυσικά και είναι αυτή τη στιγμή ακίνητο , χρησιμοποιείται μόνο για τηλεοπτικές λήψεις από μακριά.

Η σορός δίπλα του αποτελούμενη κατά 99% από χαλίκια της παραλίας θέλουν να μας πείσουν ότι είναι σκουπίδια.

Τα απομακρύνουν μάλιστα με την ανοχή του λιμεναρχείου Κορίνθου πρακτική παράνομη που αν συνεχιστεί θα καταστραφούν οι παραλίες και θα διευκολυνθεί η διάβρωση την ακτών . Και όλα αυτά με τον εργολάβο της απευθείας ανάθεσης των 22,5 χιλιάδων από την Πιερία.

Συγχαρητήρια ένας Δήμος για όλους έλεγαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ