”ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ”: ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ, ΕΠΙΜΟΝΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ, ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

623

Η Δημοτική Παράταξη “αλλάzουμε ΜΑΖΙ”, συνεχίζοντας της συναντήσεις της με Συλλόγους, Φορείς και Δημότες, για διαβούλευση και εμπλουτισμό του νέου προγράμματός της, συναντήθηκε, πρόσφατα, με την Ομοσπονδία Εξωραϊστικών Συλλόγων Οικιστών Αγίων Θεοδώρων, στο γραφείο της Ομοσπονδίας.

Η αντιπροσωπεία της Παράταξής μας, αποτελούμενη από τον Επικεφαλής Ιωάννη Καραπανάγο, τον Δημοτικό Σύμβουλο Γιάννη Γλυκοφρύδη, τον Δημήτριο Αικατερίνη, την Κατερίνα Πέτρου και τον Βασίλειο Αικατερίνη, ενημερώθηκε για τα τρέχοντα προβλήματα της Ομοσπονδίας, από τον Πρόεδρό της κ. Δημήτριο Σαρέλα και τα μέλη του Διοικητικού της Συμβουλίου κα Ελένη Καλουδά, καθώς και τους κ.κ. Δημήτριο Πλέσσα, Σπυρίδωνα Γιαννολόπουλο, Αριστομένη Αποστολόπουλο, Μανώλη Ακουμιανάκη.

Κατά τις τοποθετήσεις των μελών και των δύο πλευρών, καθώς και κατά την μεταξύ τους ανταλλαγή απόψεων, επιβεβαιώθηκε η συνεχής και άριστη συνεργασία για την προώθηση των προβλημάτων και την επίλυσή τους, τα οποία είχαν κατατεθεί στην Παράταξή μας, με υπόμνημα της Ομοσπονδίας, το έτος 2019.

Η Δημοτική μας Παράταξη, αυτά τα τέσσερα χρόνια, έχει αναδείξει μια σειρά σοβαρών προβλημάτων της περιοχής των Αγίων Θεοδώρων στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα συνεχίσει να ασχολείται, επίμονα και συστηματικά, με τα σημερινά προβλήματα που επεσήμανε η Ομοσπονδία, με νέο υπόμνημά της προς την Παράταξή μας, όπως η Λειτουργία Πολυϊατρείου στους Αγίους Θεοδώρους, η ύδρευση οικισμών, η ρύπανση του περιβάλλοντος, η ανακύκλωση και η μεταφόρτωση απορριμμάτων, η Συγκοινωνιακή Σύνδεση των Αγίων Θεοδώρων με το Λουτράκι, η τοποθέτηση ράμπας ΑΜΕΑ, η αξιοποίηση του θεάτρου ’’Νότης Περγιάλης’’, η αξιοποίηση του χώρου ‘‘Πευκάκια’’, η δημιουργία Πολιτιστικού Κέντρου, ο Βιολογικός καθαρισμός, τα Δημοτικά Τέλη, η μετεγκατάσταση της Ομοσπονδίας σε νέα γραφεία και το σχέδιο διαχείρισης καταστάσεων εκτάκτου ανάγκης, με προτεραιότητα στις εξόδους διαφυγής.

Ιωάννης Β. Καραπανάγος

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων

«αλλάzουμε ΜΑΖΙ» και Δημοτικός Σύμβουλος