Οι μυρωδιές και τα χρώματα της ανοιξιάτικης φύσης αντανακλώνται στα λαχταριστά κηπευτικά της
εποχής, προκαλώντας μας να τα βάλουμε στο πιάτο μας. Με ένα βασικό υλικό όπως τα σπαράγγια, τα μικρά φρέσκα κολοκυθάκια, τα κρεμμυδάκια και διάφορα αρωματικά χόρτα –όπως μυρώνια, μάραθο, καυκαλήθρες, φρέσκα σκόρδα, φινόκιο– στα πιάτα, δίνουμε εύκολα μια ανοιξιάτικη πνοή στο τραπέζι μας. Αρκεί να θυμάστε ότι τα λεπτά φυλλαράκια θέλουν προσεκτική αντιμετώπιση, γι’ αυτό τα προσθέτουμε προς το τέλος του μαγειρέματος, ώστε να μη χάσουν το άρωμά τους. Στο πνεύμα της εποχής, σας προτείνουμε μερικές γρήγορες συνταγές, με εύκολη προετοιμασία, κατάλληλες για ένα φιλικό κάλεσμα που δεν θα σας κουράσει..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *