Απίστευτη πρόταση γάμου μέσω των μάτριξ στη Λάρισα…!-βίντεο

132

Η ρομαντικότερη και καλύτερη πρόταση γάμου στο AEL FC ARENA. Ο Γιαννης αποφάσισε να κάνει μια ξεχωριστή πρόταση γάμου στην κοπέλα του με ένα ιδιαίτερο τρόπο και ο σκηνοθέτης του ΑΕΛ FC ARENA Πασχάλης Μάντης έκανε τα πάντα για να τον βοηθήσει…

Ο γαμπρός του ζήτησε να τον βοηθήσει να κάνει πρόταση στην κοπέλα του live και να μεταδίδεται η εικόνα του στα video wall του γηπέδου και φυσικά να έχει οπτική επαφή μαζί της για να δει αν θα δεχθεί….. η σκηνοθεσία στήθηκε άψογα και η νεαρή κοπέλα δεν πίστευε στα μάτια της…… Στην συνέχεια φυσικά είπε το ναι εν μέσω χειροκροτημάτων απ όλο το γήπεδο.

Όταν μάλιστα κατευθύνθηκε προς το σημείο της κοπέλα του έκανε και δεύτερη αυτη τη φορά κοντινή πρόταση γάμου και αποθεώθηκε από τους φιλάθλους της ομάδας.

Να σημειωθεί οτι το ποιό δύσκολο στην όλη επιχείρηση ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ ήταν το να ξεφύγει στο ημίχρονο του αγώνα απο τη κοπέλα του και να βρεθεί στο control room του γηπέδου που δεν ήταν και το πιο εύκολο πράγμα…οπότε με πρόφαση πόνο στην κοιλιά το κατάφερε και εκεί στήθηκε όλο το σκηνικό που θα δείτε…. απο μας να ΖΗΣΕΤΕ!!!!!

pascal mantis

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here