Απίστευτο: Με κυβερνητική απόφαση θα γεμίσουμε κινητές υγειονομικές βόμβες!!.

117
Δυστυχώς μ’ αυτούς τους που μπλέξαμε θα έχουμε πολύ άσχημες εξελίξεις σχετικά με την εξάπλωση της πανδημίας.

Προηγουμένως είχαμε αναφερθεί στα αποτελέσματα που είχε η Γαλλική κυβέρνηση με την απόφαση της να θέσει σε λειτουργία της εκπαιδευτικές μονάδες. Αναμένουμε να διαπιστώσουμε και τις σχετικές εξελίξεις που θα υπάρξουν στην χώρα μας.

Εξ’ ίσου εξωφρενική και άκρως επικίνδυνη είναι και η είδηση που μας έρχεται τώρα. Προέρχεται από μια πηγή απόλυτα αξιόπιστη. Είναι δημοσίευμα του BBC που μας γνωστοποιεί με ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο facebook η δημοσιογράφος, ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στο Η.B, Ευδοκία Λυμπέρη.

Διαβάζουμε, λοιπόν: “Ο υπ. τουρισμού Χ. Θεοχάρης ζήτησε από το Η.Β. να μην εφαρμόσει το μέτρο της 14ήμερης καραντίνας για τους εισερχόμενους ταξιδιώτες ώστε να μην αποθαρρύνει τους Βρετανούς να ταξιδέψουν προς την Ελλάδα. Από μεριά του υποσχέθηκε το ίδιο για τους Βρετανούς που θα έρθουν στην Ελλάδα”.

Δεν είναι τρελό; Η κυβέρνηση που στέλνει τα ΜΑΤ να ξυλοκοπήσουν νεολαίους που βρίσκονται σε ανοιχτούς χώρους, σε πλατείες, με πρόσχημα ότι μπορεί να εξαπλωθεί ο κορονοϊός, βάζει την υπογραφή της να γεμίσουμε κινητές υγειονομικές βόμβες!!.

Υ. Γ: Για ακόμα μια φορά ευχαριστούμε τους αναγνώστες/ιες που μας ενημερώνουν για όποια ενδιαφέρουσα είδηση συναντάνε. Παράλληλα να εκφράσουμε και μια απορία. Γιατί πουθενά, στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ -ούτε στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ, δημοσιογράφος της οποίας γνωστοποίησε την είδηση- δεν συναντάμε το συγκεκριμένο γεγονός; 

πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ