Απίστευτο: Πήγαινε ανάποδα στην Εθνική Κορίνθου Αθηνών και με αυξημένη ταχύτητα!

507

Οδηγός ενός Smart πήγαινε ανάποδα και μάλιστα γρήγορα στην εθνική οδό. Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό το περιστατικό στο ήμασταν αυτόπτες μάρτυρες…

Η οδήγηση σε δρόμο και μάλιστα ανάποδα αναμφίβολα μπορεί να χαρακτηριστεί δολοφονική. Ωστόσο είναι κάτι που ενώ το γνωρίζουν οι οδηγοί, ένα σημαντικό ποσοστό παραβιάζει το απαγορευτικό σήμα, βάζοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Η παραβίαση του μονόδρομου είναι κάτι που ίσως παρατηρούμε καθημερνά στις μεγάλες πόλεις και σε δρόμους συνήθως που οι οδηγοί δεν αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες. Μας φαντάζει απίστευτο να το δούμε στο εθνικό οδικό δίκτυο, αν και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει συμβεί με άσχημες συνέπειες.

Ημασταν μάρτυρες λοιπόν σε αντίστοιχο περιστατικό  την Κυριακή στις 10:00μ.μ. στην εθνική οδό Κορίνθου – Αθηνών στο ύψος της πόλης των Μεγάρων. Στο σημείο μεταξύ του ΣΕΑ (της Avin) και της διασταύρωσης με τα Μέγαρα, ο οδηγός ενός Smart οδηγούσε ανάποδα στη ΛΕΑ της εθνικής οδού και μάλιστα με ιδιαίτερα μεγάλη ταχύτητα.

Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιο συμβάν

Ένα περιστατικό που δυστυχώς συνέβη σε δρόμο που αστυνομεύεται και που οι χρήστες πληρώνουν χρήματα για να κινηθούν με ασφάλεια. Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιο απρόοπτο (σίγουρα θα το μαθαίναμε) αλλά καταγράψαμε ένα συμβάν που δεν το χωρά ο νους ενός οδηγού. Φυσικά και με τα στοιχεία που παραθέτουμε ο παρολίγον εγκληματίας οδηγός μπορεί να εντοπιστεί από τις κάμερες διαχείρισης της κυκλοφορίας.

Σε κάθε περίπτωση δεν θέλουμε να σκεφτούμε τι θα γινόταν αν υπήρξε μετωπική σύγκρουση με διερχόμενο αυτοκίνητο…

newsauto.gr