Αποθέωση από τον ξένο Τύπο για τον Ολυμπιακό: Ο Δίας Μεντιλίμπαρ στον Όλυμπο του ποδοσφαίρου

18
Τα διεθνή ΜΜΕ αποθεώνουν τον Ολυμπιακό μετά την κατάκτηση του Conference League!

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία. Μια ανεπανάλληπτη ιστορία την οποία ονειρεύονταν επί δεκαετίες οι «ερυθρόλευκοι». Με γκολ του Αγιούμπ Ελ Καμπί στην παράταση, οι Πειραιώτες επικράτησαν της Φιορεντίνα με 1-0 και έγιναν η πρώτη ελληνική ομάδα με ευρωπαϊκό τίτλο.

Αναμενόμενα και λογικά, ο Ολυμπιακός είναι αυτή τη στιγμή το Νο1 θέμα ολόκληρης της Ευρώπης. Από την Ιταλία και την Ισπανία, μέχρι τη Γαλλία και την Πορτογαλία.

Παντού «παίζει» το όνομα του Ολυμπιακού, με τα διεθνή ΜΜΕ να αποθεώνουν τους πρωταθλητές του Conference League και τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Σε μία πραγματικά απίστευτη ανάρτηση προχώρησε η ισπανική Marca, λίγα λεπτά μετά την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό αποθεώνοντας τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, παρομοιάζοντας τον Βάσκο τεχνικό με τον Ολύμπιο Δία!

Ιστορικός Μεντιλίμπαρ! Ο Βάσκος προπονητής γράφει ιστορία κατακτώντας το Conference League με τον Ολυμπιακό ένα χρόνο μετά την κατάκτηση του Europa League με τη Σεβίλλη.

Πρώτος ευρωπαϊκός τίτλος για την ελληνική ομάδα. Και ο δεύτερος συνεχόμενος τελικός του Conference League που η Φιορεντίνα φεύγει απογοητευμένη από το γήπεδο!»

Πληροφορίες από εδώ