Απολογισμό έκανε ο Πελοπίδας Καλλίρης… τι έκανε βήμα προς βήμα η περιφέρεια για τις πλημμύρες -βίντεο

19

Απολογισμό με συνέντευξη τύπου έκαναν ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοπίδας Καλλίρης καθώς και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γιώργος Πετρίτσης  Γκιάτας και Κώστας Λέγγας.

Ο καθένας αναφέρθηκε στο δικό του τομέα και χωρική ενότητα καθώς και για την προετοιμασία που υπήρχε για το δύσκολο Σαββατοκύριακο.

Στην εισήγηση του ο Πελοπίδας Καλλίρης ευχαρίστησε για τη συνεργασία την πυροσβεστική, την αστυνομία και τους Δήμους καθώς και τους εθελοντές, εξήγησε τι έκανε βήμα προς βήμα η περιφέρεια για το συντονισμό ενώ έδωσε και ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός πως οι κάτοικοι λειτουργησαν αψογα δεδομένων των συνθηκών.

Ο κ. Λέγγας αναφέρθηκε στην ορεινή Κορινθία και το γεγονός ότι δεν υπήρχαν ιδιαίτερα προβλήματα αλλά επισήμανε και το γεγονός ότι δεν είχαν οι δήμοι ολόκληρο το στόλο των οχημάτων τους διαθέσιμο για δράση.

Ο κ. Γκιάτας αναφέρθηκε στην περιοχή του Ξυλοκαστρου και την προσπάθεια που έγινε εκεί για την ελαχιστοποίηση των ζημιών.

Τέλος ο Γ. Πετρίτσης αναφέρθηκε στην περιοχή του Σχοίνου όπου έκανε αυτοψία και εξήγησε τις άμεσες ενέργειες που πρέπει να γίνουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here