Αποτροπιασμός για τους γονείς που κατηγορούνται για τον βιασμό των παιδιών τους…νέες αποκαλύψεις -βίντεο

116

Ένα 14χρονο κοριτσάκι και ο 8χρονος αδελφός της έπεφταν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης και βάναυσου ξυλοδαρμού από τους γονείς τους. Ενώ, σύμφωνα με τις  πληροφορίες, θύματα τους ήταν και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας, ηλικίας 25 και 20 ετών.

Το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίχθηκε όταν το άτυχο κορίτσι επισκέφθηκε με ακατάσχετη αιμορραγία το Νοσοκομείο του νησιού, ενώ εξεταζόμενη από τον Παιδίατρο και Γυναικολόγο διαπιστώθηκε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού.

Το κορίτσι, μιλώντας με ψυχολόγο και Κοινωνική Λειτουργό, αποκάλυψε το τι περνούσε όλα αυτά τα χρόνια μέσα τους τοίχους ενός σπιτιού στην περιοχή Πλάκα της Λέρου.

Ομολόγησε ο πατέρας

Οι γονείς συνελήφθησαν, ενώ ο πατέρας, έπειτα από ολονύχτια ανάκριση, ομολόγησε. Ο 52χρονος και η 47χρονη γυναίκα του, φέρονται όχι μόνο βίαζαν τα παιδιά τους, αλλά τα χτυπούσαν σχεδόν καθημερινά.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι την επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών αναμένεται να αναλάβει η θεία τους, ενώ ερευνάται ποιοι γνώριζαν τι συνέβαινε στο σπίτι και δεν είχαν καταγγείλει το περιστατικό.

Λέρος: Πως αποκαλύφθηκε η υπόθεση βιασμού των ανήλικων παιδιών από τους γονείς τους ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here