Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024

Αρχική ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Αυτός είναι ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που συνελήφθη για ξυλοδαρμό της συντρόφου...

Αυτός είναι ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που συνελήφθη για ξυλοδαρμό της συντρόφου του

80
Αυτός είναι ο δημοσιογράφος που συνελήφθη για ξυλοδαρμό της συντρόφου του
Αυτός είναι ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που ξυλοκόπησε βάναυσα τη σύντροφό του και συνελήφθη

Κατάγματα στο πρόσωπο κατέφερε με τα χτυπήματά του ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που ξυλοκόπησε τη σύντροφό του, στο πιο πρόσφατο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που έρχεται στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ξυλοδαρμός έγινε το βράδυ της Κυριακής και την επομένη η γυναίκα επισκέφθηκε το ΚΑΤ, καθώς αντιλήφθηκε πως τα τραύματά της ήταν σοβαρά. Εκεί, οι γιατροί που την περιέθαλψαν, διαπίστωσαν μεταξύ άλλων κατάγματα στο πρόσωπο που προκλήθηκαν από τη βιαιότητα των χτυπημάτων.

Την επομένη, χθες Τρίτη, η γυναίκα προσήλθε στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, όπου λειτουργεί ειδικό τμήμα της υπηρεσίας για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και προσκομίζοντας την γνωμάτευση των γιατρών του ΚΑΤ, κατήγγειλε τον σύντροφό της.

Η ΕΡΤ, μόλις έγινε γνωστό το ζήτημα, ανακοίνωσε πως θέτει σε παύση τη σύμβαση του δημοσιογράφου, αναμένοντας την τελεσίδικη απόφαση της δικαιοσύνης για το περιστατικό.

Η γυναίκα θύμα του ξυλοδαρμού, που είναι επίσης δημοσιογράφος στην ΕΡΤ, αναμένεται να εξεταστεί και από ιατροδικαστή.

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ:

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

«Η ΕΡΤ αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη».