Βάζουν 6 δολάρια στον κουμπαρά κάθε φορά που κάνουν σεξ – Δείτε πόσα χρήματα έχουν μαζέψει

1936

Ένα ζευγάρι από το Μεξικό έχει κερδίσει πολλά χρήματα, καθώς τοποθετεί σε κουμπαρά 6 δολάρια κάθε φορά που κάνει σεξ. – εξοικονομώντας πάνω από 1.300 δολάρια απλώς τοποθετώντας 6 δολάρια σε έναν κουμπαρά κάθε φορά που κάνουν σεξ.

Η Fanny Castellanos, 26 ετών, και ο αρραβωνιαστικός της Jesús, 29 ετών, μοιράστηκαν το περίεργο οικονομικό τους μυστικό σε ένα βίντεο στο TikTok που συγκέντρωσε 25 εκατομμύρια προβολές.

Το ζευγάρι, όπως αναφέρει η newyorkpost.com μπήκαν στην… kinky πρόκληση εξοικονόμησης χρημάτων τον περασμένο Ιανουάριο, αφού αντιμετώπισαν χρηματικά προβλήματα εν μέσω της πανδημίας του κοροναϊού.

Μέσα σε ένα χρόνο, εξοικονόμησαν 1.320 δολάρια, κάτι που σημαίνει ότι τους τελευταίους 12 μήνες έκαναν σεξ 220 φορές.

«Ήμασταν έκπληκτοι, το να γεμίσουμε τρεις κουμπαράδες ήταν απίστευτο», είπε η 26χρονη σε μια συνέντευξη στο NeedToKnow, λέγοντας ότι η εξοικονόμηση ήταν πολύ πιο εύκολη όταν απολάμβαναν «κάθε νόστιμη στιγμή μαζί».

 

Το ζευγάρι δεν είχε αρχικά σχέδιο για το τι θα κάνει με τις… σέξι αποταμιεύσεις του, λέγοντας ότι απλώς έβαζε τα χρήματα στην άκρη για απροσδόκητους λογαριασμούς και έκτακτες ανάγκες.

 

Ωστόσο, αφού αρραβωνιάστηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο, τώρα σχεδιάζουν να βάλουν τα χρήματα για έναν πλούσιο μήνα του μέλιτος.

 

Πάντως, η Fanny και ο μελλοντικός σύζυγός της συνεχίζουν την πρακτική του κουμπαρά και το 2023 — και τώρα έχουν εμπνεύσει κι άλλους νεαρούς εραστές να κάνουν το ίδιο.

πηγή-in.gr