Βόμβα! Το όνομα του Παύλου Γλύξμπουργκ   βρέθηκε στη λίστα του …

158

Βόμβα! Το όνομα του Παύλου Γλύξμπουργκ  στη λίστα του  διαβόητου εκπορνευτή.

Πώς βρέθηκε το όνομα του Παύλου στην ατζέντα του Τζέφρι Έπσταϊν την καυτή λίστα των ονομάτων ισχυρών και υπεράνω πάσης υποψίας προσώπων που αναφέρονται ως “φίλοι” του Τζέφρι Επστάιν συνεχώς μεγαλώνει.

Ένα από τα πρόσωπα ελληνικού ενδιαφέροντος που το όνομά του προκαλεί “βόμβα”,είναι αυτό   του Παύλου Γλύξμπουργκ του οποίου βρίσκεται   στη λίστα του του διαβόητου εκπορνευτή.

Ένα από τα πρόσωπα ελληνικού ενδιαφέροντος- το όνομα του οποίου υπήρχε στην ατζέντα του Επστάιν- είναι αυτό του Παύλου Γλύξμπουργκ. Προσοχή όμως. Το όνομα του Παύλου όπως και τα ονόματα πολλών Ελλήνων, γόνων εφοπλιστικών οικογενειών που υπάρχουν στην ατζέντα, δεν έχουν σχέση με τα ονόματα που έδωσε η συνεργάτης του Επστάιν στην δικαιοσύνη και που συμμετείχαν σε σεξουαλικά όργια.

Συγκεκριμένα, στην καταχώρηση για τον πρωτότοκο γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, αναφέρεται το όνομα του, η προσφώνηση που χρησιμοποιεί, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην εταιρεία Ivory Capital Group LLC που ίδρυσε το 1998 και αμερικανικοί αριθμοί τηλεφώνου.

Σεισμός από τη λίστα Επστάιν: Ο Παύλος Γλύξμπουργκ στην ατζέντα των "φίλων" του διαβόητου εκπορνευτήΗ σελίδα με την αναφορά στο όνομα του τέως διαδόχου της Ελλάδας, Παύλου Γκλύξμπουργκ. Greece, MC & Pavlos Hrh Prince Pavlos

Βόμβα! Πώς βρέθηκε το όνομα του Παύλου  Γλύξμπουργκ  στη λίστα του του διαβόητου εκπορνευτή.

στην λίστα του Επστάιν

Ο Επστάιν έγινε κάποια στιγμή ιδιοκτήτης μιας κατοικίας στον αριθμό 9 της Ανατολικής 71ης Οδού της Νέας Υόρκης. Στον ίδιο δρόμο στο Μανχάταν, κατοικούσαν μετά τον γάμο τους το 1995, ο Παύλος και η Μαρί-Σαντάλ. Δημοσιεύματα έχουν στο παρελθόν αναφέρει ότι σε αυτή τη γειτνίαση οφείλεται το γεγονός ότι είχε ο Επιστάιν τα στοιχεία του Παύλου στην ατζέντα του. Το όνομά του Παύλου πάντως δεν είναι το μόνο ελληνικού ενδιαφέροντος που εμφανίζεται στην ατζέντα του Επστάιν.

Στις 92 σελίδες της ατζέντας συναντά κανείς τα ονόματα ισχυρών και επιφανών ελληνικών οικογενειών, όπως του Κωνσταντίνου Νιάρχου, του Δημήτρη Γουλανδρή, της Δήμητρας Λαλαούνη, καθώς και μελών της οικογένειας Μαυρολέων, αλλά και γόνων βασιλικών οίκων. Ο πρίγκιπας Μιχαήλ της Γιουγκοσλαβίας, η πριγκίπισσα Φιριάλ της Ιορδανίας, ο πρίγκιπας Χάινριχ Φίρστενμπεργκ, όπως και ο πρίγκιπας Αντριου και η πρώην συζύγός του Σάρα Φέργκιουσον.

Η αναφορά των παραπάνω ονομάτων στην ατζέντα Επστάιν, φυσικά δεν συνεπάγεται ανάμιξη σε ποινικά κολάσιμες πράξεις ή οποιαδήποτε ανάμειξη ή γνώση της δράσης του παιδόφιλου που εκπόρνευε επί χρόνια και κατ’ εξακολούθηση ανήλικα κορίτσια.

Κλίντον, Τραμπ και πρίγκιπας Άντριου μεταξύ των ηχηρών ονομάτων της λίστας

Από τα πλέον ηχηρά ονόματα που περιλαμβάνονται στη λίστα που κατατέθηκε στην Δικαιοσύνη, είναι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, ο Ντόναλντ Τραμπ, ο πρίγκιπας Άντριου, ο Μάικλ Τζάκσον, ο “μάγος” Ντέιβιντ Κόπερφιλντ και ο καθηγητής και ακτιβιστής Νόαμ Τσόμσκι. Αυτά είναι ονόματα που πιθανώς να έχουν σχέση με τα σεξουαλικά όργια αν και όλοι το αρνούνται.

Τα ονόματα αυτών των συνεργατών και φιλων του Επστάιν περιέχονταν σε δικαστικά έγγραφα που μόλις αποσφραγίστηκαν και που είχαν κατατεθεί ως μέρος της αγωγής της μηνύτριας του Επστάιν, Βιρτζίνια Τζούφρι, κατά της Ζισλέν Μάξγουελ- συνεργάτιδας του Τζέφρι Επστάιν.

Διαβάστε επίσης:

 

Μιχάλης Οικονόμου: Ο “πανταχού παρών” και το ευχαριστώ στον Νίκο…

 

 

 

Πηγή