Δήλωση Πανεπιστημίου Κύπρου: Ο Κυριάκος Βελόπουλος ουδέποτε υπήρξε φοιτητής και δεν έχει πάρει κανενός είδους πτυχίου από εμάς!!!

31

Ποιος το περίμενε;…

Το πανεπιστήμιο Κύπρου σε διευκρίνιση του που δημοσιεύει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ενημερώνει ότι:

Έχει περιέλθει στην αντίληψή μας ότι το μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου κ. Κυριάκος Βελόπουλος φέρεται να έχει λάβει το 2013 από το Πανεπιστήμιο Κύπρου πτυχίο με ειδίκευση στην Ιστορία, Αρχαιολογία και τον Ελληνικό Πολιτισμό και το 2016 μεταπτυχιακό τίτλο με ειδίκευση στην Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου διευκρινίζει ότι ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος ουδέποτε υπήρξε φοιτητής του και βεβαίως δεν έχει πάρει πτυχίο ή/και μεταπτυχιακό τίτλο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Σύμφωνα με το βιογραφικό του προέδρου της Ελληνικής Λύσης στην ιστοσελίδα  velopoulos.gr:

«Το 2013 έλαβε το Πτυχίο του με ειδίκευση στην Ιστορία, Αρχαιολογία και τον Ελληνικό Πολιτισμό από το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Το 2016 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο  Πανεπιστήμιο Κύπρου, με ειδίκευση στην Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία»

Η ανακοίνωση του πανεπιστημίου Κύπρου (η εικόνα αριστερά) όπως τη δημοσίευσε το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (εδώ) και το βιογραφικό (η εικόνα δεξιά) του σύμφωνα με την ιστοσελίδα velopoulos.gr (εδώ)

Ο Κυριάκος Βελόπουλος σε ανάρτηση του αναφέρει τα παρακάτω δείχνοντας μια φωτογραφία με πτυχίο από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

 

Βελόπουλος Κυριάκος Πρόεδρος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ@velopky

Έλα να τελειώνει η πλάκα με τους “χοίρους της παραδημοσιογραφιας” !Να σας πάω σε δικη; Θα κάνει 6 χρόνια και θα λέτε ότι κυνηγάω τους “δήθεν” δημοσιογράφους ρε ξεφτίλες! @ellinikilisi

Προβολή εικόνας στο Twitter
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Βελόπουλος Κυριάκος Πρόεδρος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Πάντως, στο βιογραφικό του στην ιστοσελίδα της Βουλής (εδώ) το βιογραφικό του (όπως και στη σελίδα velopoulos.gr) αναφέρεται πως είναι κάτοχος του Πανεπιστημίου Κύπρου.  Να σημειώσουμε ότι άλλο είναι το Πανεπιστήμιο Κύπρου (ucy.ac.cy) και άλλο το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου ( ouc.ac.cy).

 Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here