Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης: Ξεκινούν οι αιτήσεις για αυτοψίες στους πληγέντες αγρότες και επιχειρηματίες που επλήγησαν από τις κακοκαιρίες…

23
Το νέο ισχυρό κύμα κακοκαιρίας ELIAS που πλήττει από εχθές την χώρα προκάλεσε σοβαρά πλημμυρικά φαινόμενα στην Β.Ευβοια.Στιγμιότυπα από την Ιστιαία, Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 (ΘΟΔΩΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ / EUROKINISSI)

 Ο δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, ανακοινώνει, ότι είναι σε εξέλιξη οι αιτήσεις για την διενέργεια αυτοψίας, με αφορμή πιθανές ζημιές που έγιναν απ’ τις κακοκαιρίες Daniel και Elias και αφορούν επιχειρήσεις και αγροτικές εκμεταλλεύσεις.Για την καλύτερη και λειτουργικότερη εξυπηρέτηση των πληγέντων απ’ τις κακοκαιρίες, που εκδηλώθηκαν αρχές και τέλη Σεπτεμβρίου 2023, οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να καταθέτουν αιτήσεις για διενέργεια αυτοψίας, στο Τμήμα της Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Κορινθίας, στην Κόρινθο.

Οι ενδιαφερόμενοι, που υπέστησαν ζημιά, μπορούν καθημερινά, να παίρνουν και να συμπληρώνουν αιτήσεις για αυτοψία, στο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Κορινθίας.