Δείτε ρεπορτάζ απο τον αγώνα Κορινθος 06 -Ηρακλή Ξ. – σκόρερ και φωτό

79

Η Κορινθος 06 νίκησε και τον Ηρακλή Ξ. με 2-0 και η προελαση της  για την κατάκτηση του πρωταθληματος συνεχίζεται.

Όμως η ομάδα του Τάσου Περρα δεν ικανοποίησε με την απόδοση της στο παιγνίδι αυτό, αλλά οι καλές και ποιοτικές ομάδες ξέρουν και να κερδίζουν και στις μέτριες ημέρες τους. Οι φιλοξενούμενοι δεν απειλησαν ιδιαίτερα την εστία του Στ.Σκουρτη και οι δύο – τρεις φορές που έχασαν ευκαιρίες προηλθαν από ατομικά λάθη των αμυντικων των γηπεδούχων και όχι από οργανωμένες επιθέσεις των παικτών του Αλεκου Αλεξανδρη.

Οι γηπεδούχοι ειχαν σκαμπανεβασματα στην απόδοση τους. Μερικά 5λεπτα χανοταν η μπάλα, άλλα 5λεπτα έδειχναν χαλαροι και ευτυχώς δεν δέχτηκαν κάποιο γκολ.

Υπενθυμιζουμε όμως ότι οι νικητές έχασαν κλασικές ευκαιρίες με τον Μάκη Μυριωτη δύο φορές η μπάλα και ο κακός αγωνιστικός χώρος του έπαιξαν άσχημο παιγνιδι όταν από 2 μέτρα δεν μπόρεσε να σκοράρει σε κενή εστία! Πάντως την δουλειά του την έκανε ανοίγοντας το σκορ στο 30′ με κοντινό πλασέ μετά τη ξυραφενια σέντρα του Καπλατζη, ενώ στο 82′ είδε την μπάλα να βρίσκει το αριστερό κάθετο δοκαρι του Κουρουμαλη και να καταλήγει άουτ.

Το 2-0 έγραψε με κοντινό σουτ ο Τριμπονιας στο 91′ μετά από φάση διαρκειας στα καρέ του Ηρακλή. Να προσθέσουμε ότι από το 60′ οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με δέκα παίκτες λόγω 2ης αυστηρης κάρτας-κόκκινη του Καραγιάννη. Δίκαιη νίκη των  γηπεδουχων ,με την ομάδα της Κορινθου 06 να την περιμένει μια ποδοσφαιρική διαβολοβδομαδα, αφού την επόμενη αγωνιστική παίζει με Ελλάδα Βελου.  για το πρωτάθλημα εκτός έδρας, Τετάρτη 5/12 εκτός με Ηρακλή Ξυλοκαστρου για το κύπελλο και για την 10η αγωνιστική πάλι εκτός έδρας με τον Πελοπα Κιατου.

Όσον αφορά τον Ηρακλή στο παιγνίδι με την Κόρινθο 06 παρουσιάστηκε αξιομαχος, δυσκολεψε τους πρωτοπόρους και φαίνεται ότι ο Αλέκος Αλεξανδρής συμμαζεψε την ομάδα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ :Ο Κωνσταντοπουλος και οι βοηθοί του Μοντζελης Δ. και Παπαδημητριου δεν αντιμετωπισαν καποιο πρόβλημα.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 :Σκουρτης, Κοτοβ  (67′ Χατζησοφρωνιου ), Φιλης, Μαγγινας, Μαυρελης, Τριμπονιας, Βασιλαρης, Τσατσοπουλος (88′ Δημητριαδης) ,Μυργιωτης, Γκουριωτης  ( 83′ Βρενοζι ), Καπλατζης.

ΗΡΑΚΛΗΣ :Κουρουμαλης, Μαστρογιαννοπουλος, Μιχαλοπουλος (90′ Διαμαντοπουλος Α.), Κουλακης, Σκουρας, Τζίνι, Καφανταρης  (80′ Ματθαιοπουλος ), Καραγιάννης, Μπασα, Πιλιαφας, Αθανασουλης  (76′ Εφραιμογλου ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ