Δεκάδες Ρομά σήμερα στο νοσοκομείο Κορίνθου επιτέλους ας ληφθούν τα ίδια μέτρα για όλους-φωτό

104

Σύμφωνα με πληροφορίες της Πρώτη news Koρινθίας , απίστευτος αριθμός  Ρομά επισκέφτηκαν το νοσοκομείο Κορίνθου σήμερα , με την αιτιολογία ύποπτων νοσούν των αλλά και την  συνοδεία δεκάδων απο το καταυλισμό τους.    Μήπως θα πρέπει να ανησυχήσουμε; Θα τους αφήσουμε απερίσκεπτα να τριγυρίζουν στο νοσοκομείο ή θα ληφθούν άμεσα μέτρα προστασίας των.

Ενάμιση μήνα στο νοσοκομείο Κορίνθου δεν έχουν πάρει ανάσα, δουλεύοντας απίστευτες ώρες, πέρα από το κανονικό ωράριο, σε μια σκληρή μάχη με τον αόρατο εχθρό, τον κορονοϊό.

Οι πολίτες είναι σοκαρισμένοι απέναντι στον ύπουλο ιό και εκείνοι τον αντιμετωπίζουν κατάματα, δίχως να φεύγουν από το πόστο τους λεπτό.

Αγόγγυστα με το χαμόγελο στα χείλη, παρά την κούραση και την ταλαιπωρία, τον φόβο που ανθρώπινα μπορεί να νιώθουν και ο ίδιοι, παραμένουν στην πρώτη γραμμή και δικαίως έχουν χαρακτηριστεί οι ήρωες του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Οι επιφορτισμένοι με την ευθύνη της υποδοχής, εξέτασης και νοσηλείας αυτών των περιστατικών έχουν αποδειχθεί «τέρατα ψυχραιμίας». Έχουν σταθεί… βράχος απέναντι στον κορονοϊό και δεν λυγίζουν παρά το γεγονός ότι καλούνται να διαχειριστούν μία πρωτόγνωρη κατάσταση για όλους.

Δίνουν έναν τιτάνιο αγώνα χωρίς να δυσανασχετούν, χωρίς να γκρινιάζουν. Είναι άξιοι θαυμασμού διότι δείχνουν αφοσίωση σ’ αυτό που κάνουν, παρά τα προβλήματα που προκύπτουν καθημερινά, τα οποία όμως ξεπερνούν με χαμόγελο και ξαναπέφτουν «με τα μούτρα» στο καθήκον.

Τους εμπιστευόμαστε τους τους τιμάμε και τους ευχαριστούμε , όμως σήμερα έχουμε λόγους να ανησυχούμε με το περίεργο φαινόμενο που διαδραματίσηκε όλη ημέρα στο νοσοκομείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ