Δεντροφύτευση από μαθητές του “Αριστοτέλειου” με την συνδρομή του αντιδήμαρχου Β.Παπαϊωάννου στην Καλλιθέα Κορίνθου-φωτο

764
«Δεντροφύτευση από τους μαθητές της ΣΤ’ τάξης Δημοτικού και του Ομίλου Περιβάλλοντος στην Κόρινθο»
~Σήμερα, 29 Μαρτίου 2023, πραγματοποιήθηκε στην Καλλιθέα Κορίνθου δεντροφύτευση από μαθητές του Αριστοτελείου.
~ Το τμήμα Πρασίνου, Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, κ. Παπαϊωάννου Ευάγγελος, μάς προσέφεραν μεγάλη ποσότητα δενδρυλλίων, τα οποία οι μαθητές μας ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των δημοτικών υπαλλήλων, φύτευσαν. Συνέβαλαν, έτσι, στην ποιοτική αναβάθμιση του περιβάλλοντος της παιδικής χαράς.
~ Απολαύσαν και αγάπησαν τη διαδικασία, ενώ ταυτόχρονα αντιλήφθηκαν την αξία της δεντροφύτευσης ως δράσης για την προστασία του περιβάλλοντος και την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Άλλωστε, πρόκειται για έναν από τους 17 στόχους της βιώσιμης ανάπτυξης, οι οποίοι εκφράζουν τις σύγχρονες, παγκόσμιες περιβαλλοντικές προκλήσεις.
~ Συγχαίρουμε τους μαθητές μας, καθώς και τους εκπαιδευτικούς κ. Σταμάτη Γκούμα, διευθυντή του Δημοτικού και δάσκαλο της ΣΤ’ τάξης, κ. Μαυραγάνη Ειρήνη, δασκάλα της ΣΤ’ τάξης και την κ. Στάμου Κατερίνα, βιολόγο και υπεύθυνη του Ομίλου Περιβάλλοντος του Γυμνασίου.