Δωρεά του Ομίλου Motor Oil στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

20
Με ιδιαίτερη εκτίμηση στο έργο των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας και με διαχρονικό ενδιαφέρον για την ενίσχυση της Εθνικής Άμυνας, ο Όμιλος Motor Oil προέβη σε δωρεά μηχανογραφικού εξοπλισμού προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Η τελετή παράδοσης-παραλαβής του εξοπλισμού πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 04 Απριλίου στην αίθουσα «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ», παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Αντωνίου Οικονόμου, του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Δημήτριου Χούπη, του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Γεώργιου Κωστίδη, του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναύαρχου Δημήτριου- Ελευθέριου Κατάρα ΠΝ και του Υπαρχηγού ΓΕΑ Υποπτέραρχου (Ι) Ιωάννη Κωτσάκη ως εκπρόσωπου του Αρχηγού ΓΕΑ Αντιπτεράρχου (Ι) Δημοσθένη Γρηγοριάδη.

motoroil-1
Νίκος Γιαννακάκης, Γενικός Διευθυντής Πληροφορικής, Όμιλος Motor Oil Αντώνιος Οικονόμου, Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας

Τον Όμιλο Motor Oil εκπροσώπησαν ο Γενικός Διευθυντής Πληροφορικής κ. Νίκος Γιαννακάκης, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Κωνσταντίνος Σαφλιάνης, ο Διευθυντής Υποδομών και Λειτουργίας Πληροφορικής κ. Βασίλης Αναστασίου, η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, κα. Αμαλία Κυπαρίσση και ο Επικεφαλής Συστημάτων και Cloud Υπηρεσιών Πληροφορικής κ. Ανδρέας Κολώνιας.

motoroil-2
Στρατηγός Δημήτριος Χούπης, Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Νίκος Γιαννακάκης, Γενικός Διευθυντής Πληροφορικής, Όμιλος Motor Oil
Κλείσιμο

Ο εξοπλισμός θα συνδράμει στην ενίσχυση της υψηλής διαθεσιμότητας των Πληροφοριακών Συστημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων και ειδικότερα του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι ο εξοπλισμός αφορά Πληροφοριακά Συστήματα για χρήση σε Data Center και απαρτίζεται από τις παρακάτω κατηγορίες :

• Servers rack mounted & Standalone

• Network Switches

• Storage Boxes

• Racks

• FC SAN Switches

• Λοιπός Μηχανογραφικός εξοπλισμός

Ο Γενικός Διευθυντής Πληροφορικής, του Ομίλου Motor Oil, κ. Νίκος Γιαννακάκης δήλωσε στο περιθώριο της τελετής: « Στον Όμιλο Motor Oil θεωρούμε καθήκον μας να βοηθάμε έμπρακτα το πολύτιμο έργο των Ενόπλων Δυνάμεων, με κάθε διαθέσιμο μέσο. Έχοντας επίγνωση για τον καθοριστικό ρόλο της τεχνολογίας, συνεισφέρουμε στην θωράκιση της ακεραιότητας της χώρας και στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών».