Εμπορικός Συλλόγος Κορίνθου”Δωρεάν σεμινάρια για τους Κορίνθιους επιχειρηματίες πάνω στα social media”

24

Επιμορφωτικό σεμινάριο Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου για τα μέλη του με τίτλο «Η επικοινωνία μέσω του διαδικτύου και η χρησιμότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τη μικρή επιχείρηση»

Σας ενημερώνουμε ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου στα πλαίσια των συντονισμένων προσπαθειών για την τόνωση της ανταγωνιστικότητας της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας πρόκειται να υλοποιήσει δωρεάν επιμορφωτικό σεμινάριο για τα μέλη του ,καθώς και τους εργαζομένους τους, με τίτλο «Η επικοινωνία μέσω του διαδικτύου και η χρησιμότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τη μικρή επιχείρηση».

Περισσότερα ΕΔΩ:

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί με την μέθοδο του e-learning , μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας εκπαίδευσης ΕΡΜΕΙΟΝ + του ΚΑΕΛΕ της ΕΣΕΕ , χωρίς να χρειάζεται η φυσική παρουσία των εκπαιδευόμενων σε χώρο εκπαίδευσης .

Ο κάθε εκπαιδευόμενος με τα στοιχεία πρόσβασής του στην πλατφόρμα θα μπορεί να παρακολουθεί τις διαλέξεις και να έχει πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό . Μετά το πέρας του προγράμματος οι συμμετέχοντες  θα λάβουν βεβαιώσεις παρακολούθησης .

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν email στο eskorinthos@gmail.com με θέμα (ΕΡΜΕΙΟΝ) γράφοντας τα εξής προσωπικά τους στοιχεία:

1.Όνομα  2. Επώνυμο , 3. Ον.Πατρός, 4. Επωνυμία Επιχείρησης ,5. Διεύθυνση Κατοικίας 6. Κινητό τηλέφωνο ,7. Σταθερό τηλέφωνο και 8.email (Υποχρεωτικό για την υλοποίηση του προγράμματος ),

διαφορετικά, μπορούν να καλέσουν στο γραφείο του Ε.Σ.Κορίνθου 2741028555.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here