Επετειακή Εκδήλωση Korinthian Foods: 20 χρόνια απεριόριστης ποιότητας και γεύσης!

79

Με μία λαμπρή εκδήλωση, στις εγκαταστάσεις της στον Σολομό Κορινθίας, η Korinthian Foods γιόρτασε τη συμπλήρωση των 20 ετών από την ίδρυση της εταιρείας και την είσοδό της σε μια νέα εποχή ανάπτυξης.

Στο επίκεντρο της εκδήλωσης ήταν οι άνθρωποι της εταιρείας, με τη βράβευση των εργαζομένων που συμπλήρωσαν φέτος δύο δεκαετίες συνεργασίας με την Korinthian Foods, οι οποίοι έλαβαν, επίσης, δώρα ταξίδια αναψυχής ως αναγνώριση της προσφοράς τους στην εξέλιξη και την καθιέρωσή της όλα αυτά τα χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκε η νέα επωνυμία της εταιρείας καθώς και η νέα της εταιρική ταυτότητα.  Στην ομιλία του, ο Γενικός Διευθυντής, κ. Αθανάσιος Δούρος, παρουσίασε οικονομικά στοιχεία που αποτυπώνουν την αξιοσημείωτη ανάπτυξη της εταιρείας, με εντυπωσιακότερο τον υπερπενταπλασιασμό του κύκλου εργασιών από €5,5 εκ. το 2019 στα €28,21εκ. το 2023. Ομοίως ο δείκτης EBITDA από τα  0,70εκ το 2019, άγγιξε για το περασμένο οικονομικό έτος τα €8,34εκ.

“Ξεκινήσαμε το 2004. Δύο άτομα. Με πολλά όνειρα και μεγάλη άγνοια. Καθημερινά προσπαθούσαμε να μάθουμε, να εξελιχθούμε. Προσπαθούσαμε να αφουγκραστούμε την αγορά και τις ανάγκες της. Να προσαρμοζόμαστε και να βελτιωνόμαστε. Προσπαθούσαμε να αλλάζουμε. Μόνο δύο άξονες κρατήσαμε αναλλοίωτους. Την εντιμότητα στη δουλειά μας και το ειλικρινές ενδιαφέρον για τους ανθρώπους μας.

Κοιτάζοντας προς τα πίσω νιώθω υπερηφάνεια για αυτά που πετύχαμε, αλλά κυρίως νιώθω δέος για τη διαδρομή. Ξεκινήσαμε 2 άνθρωποι και σήμερα είμαστε 130. Οι τρεις από αυτούς είναι μαζί μας από την αρχή. Γι’ αυτό αλλάξαμε το όνομά μας σε Korinthian Foods, το οποίο αντικατοπτρίζει το εύρος δραστηριοτήτων, τη δυναμική και την εξέλιξή μας.” δήλωσε στην ομιλία του ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Korinthian Foods κ. Ηλίας Κακογιάννης.

Ανάμεσα στους σημαντικούς λόγους εορτασμού και η πιστοποίηση της εταιρείας ως “Great Place to Work”, πριν λίγες ημέρες, από τον διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα. Η ενεργή συμμετοχή των εργαζομένων της Korinthian Foods στην έρευνα ανέδειξε την ικανοποίηση και την αφοσίωση τους στην εταιρεία, συμβάλλοντας έτσι στην κατάκτηση της διάκρισης.