Η Μαργαρίτα Αμπαδιωτάκη υποψήφια με το «ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»

120
Με ιδιαίτερη χαρά, παρουσιάζουμε σήμερα, στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο, στους ανθρώπους του, και σε όσους ακόμα μπορούν να κάνουν όνειρα, για καλύτερες ημέρες, την πρώτη γυναίκα υποψήφια με τον συνδυασμό μας κα. Μαργαρίτα Αμπαδιωτάκη. Μία γυναικεία παρουσία που φέρει ένα πολύ σημαντικό όνομα για το ποδόσφαιρο του Νομού μας και όχι μόνο.
Μέλος μία οικογένειας που έχει προσφέρει πολλά στην Κορινθία αλλά και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Κόρη του αείμνηστου Αλέκου Αμπαδιωτάκη, από τον Συνοικισμό της Κορίνθου, και ταυτισμένου με την ιστορική ομάδα του Κυψέλου.
Η Μαργαρίτα στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές εξελέγει πρώτη σε ψήφους στην Δημοτική Κοινότητα Κορίνθου του Δήμου Κορινθίων και είναι Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου.
Η συμμετοχή της δηλώνει με τον πιο επίσημο τρόπο, την βούληση μας να στηρίξουμε ενεργά και να προωθήσουμε το γυναικείο ποδόσφαιρο και να αναπτύξουμε τα τμήματα υποδομής του. Το μέλλον χρειάζεται νέους ανθρώπους με μεράκι, όραμα και διάθεση να αλλάξουν τα πράγματα και να δημιουργηθούν οι συνθήκες αναγέννησης.
Η Μαργαρίτα ενώνει τις δυνάμεις της μαζί μας, στην κοινή προσπάθεια. Νοιώθουμε εξαιρετική χαρά για την ενεργοποίησή της και την καλωσορίζουμε στον συνδυασμό, ο οποίος περιμένει πολλά από αυτή.
Οι εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας, δεν είναι σημαία ευκαιρίας, αλλά πολύ βαθύ χρέος προς τον μέλλον, ενός αθλήματος, που βρίσκεται καιρό τώρα, στην μιζέρια και την απαξίωση.
To ταξίδι στο Όνειρο, συνεχίζεται.
ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ
«ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ