ΚΙΑΤΟ- N.Ζαχαρόπουλος “Η δημοτική αρχή …το έριξε στα εγκαίνια των παιδικών χαρών μιας και λειτουργεί ως παιδική χαρά”…

111

Από τον πρώην αντιδήμαρχο Σικυωνίων Ν. Ζαχαρόπουλο αναφέρεται σε επιστολή του:

«Ο επικεφαλής  και συνολικά η Δημοτική αρχή του Δήμου Σικυωνίων, το  έριξε στα εγκαίνια των παιδικών χαρών μιας, και στο σύνολό της λειτουργεί ως παιδική χαρά.  

Εκεί τους οδήγησε η ανικανότητα και η ανυπαρξία τους, να προσφέρουν και το ελάχιστο  έργο στο Δήμο και τους Δημότες μας. [Υποδομές -ΝΕΡΟ- καθαριότητα -προστασία του περιβάλλοντος- απομάκρυνση Υπηρεσιών κ.λ.π.]

Πρόσφατα εγκαινίασαν την πλατεία της Τ. Κοινότητας Μοσιάς που είχε κατασκευασθεί στο τέλος της δεκαετίας 2000. Ακόμα περιμένουν οι Δημότες να μάθουν τι πλήρωσαν για τις γιορτές και τα πανηγύρια που έγιναν.

Την 21-9-2018 το βράδυ εγκαινίασαν την παιδική χαρά και τον περιβάλλοντα αυτής χώρο στην οδό Μιαούλη στο Κιάτο. Σημειωτέον η πεζοδρόμηση της Μιαούλη και το σύνολο των εργασιών  έγιναν επί Δημοτικής αρχής των ετών 2003-2006.

Τους προτείνουμε να εγκαινιάσουν και τις παιδικές χαρές που είναι σε εγκατάλειψη, απεριποίητες και βρόμικες, σε όλη την έκταση του Δήμου. [ Εργατικές κατοικίες, Πάσιο, Κ. Διμηνιό κ.λ.π.  Στυμφαλία, Φενεός]

Δυστυχώς για το τόπο μας, για την πρόοδο και ανάπτυξη της περιοχής, οι κοινόχρηστοι χώροι σε όλη την έκταση του Δήμου και κυρίως στην πόλη του Κιάτου, όπως πλατείες, χώροι παιδικών χαρών, χώροι στάθμευσης, πεζόδρομοι κ.λ.π. είναι βρόμικοι και απεριποίητοι και έχουν εγκαταλειφθεί στη τύχη τους.

Η πραγματική εικόνα των κοινόχρηστων χώρων είναι η κεντρική πλατεία Ελευθερίας, που έχει εγκαταλειφθεί στη τύχη  της από κάθε πλευρά.

Με λίγα λόγια, όχι μόνο δεν είναι χώροι για να παίζουν τα παιδιά, όπως είναι προορισμένοι, αλλά κατάντησαν χώροι επικίνδυνοι  για την υγεία  τους και τη σωματική τους ακεραιότητα.

Οι πολίτες του Δήμου μας γνωρίζουν πλέον πολύ καλά τα τεχνάσματα και τις μακιαβελικές μεθοδεύσεις  του επικεφαλής της Δημοτικής αρχής και ανάλογα θα «απαντήσουν» στις εκλογές που έρχονται.

Υ.Γ. Πολίτης του Δήμου μας έγραψε πρόσφατα στα Μ.Κ.Δ.

«Όταν κονιορτοποιείς την λογική και βιάζεις την ίδια την οικονομική επιστήμη αποκαλώντας ΑΝΑΠΤΥΞΗ της κατασκευή αυλής εκκλησίας, τότε προφανώς και διαγράφεις όποιον σου επισημαίνει τα αυτονόητα». «Είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι με τον άρχοντα του σκότους που έχει επιφέρει πυρηνικό όλεθρο στον τόπο μου, διώχνοντας εκατοντάδες νέους , κλείνοντας σχολεία και επιχειρήσεις και δημιουργώντας χιλιάδες προβλήματα χωρίς λόγο».Τα σχόλια περιττεύουν.

ΝΙΚΟΣ  ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

πηγή-korinthiannews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ