ΚΚΕ: Η απόφαση του Αρείου Πάγου επιβεβαιώνει τον «χαλκά» που έχουν περάσει στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά οι νόμοι των ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ

562

Σε σχόλιο του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για την απόφαση του Αρείου Πάγου για τους πλειστηριασμούς από τα funds σημειώνει:

«Η δημοσίευση της απόφασης του Αρείου Πάγου για τα funds επιβεβαιώνει τον “χαλκά” που έχουν περάσει στα υπερχρεωμένα λαϊκά νοικοκυριά οι νόμοι που έφτιαξαν οι κυβερνήσεις της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ.

Η δε βιασύνη για τη δημοσίευση της συγκεκριμένης απόφασης δείχνει ότι τα “κοράκια” δεν κρατιούνται να προχωρήσουν στους πλειστηριασμούς λαϊκών κατοικιών.

Ασπίδα απέναντι σε αυτήν την άγρια επίθεση δεν αποτελούν ούτε οι δήθεν “διακανονισμοί” και οι άθλιοι “πτωχευτικοί νόμοι” της ΝΔ, ούτε η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ που, αφού έδωσε τα κόκκινα δάνεια στα funds, τώρα κόπτεται δήθεν για να μπει όριο στα κέρδη τους!

Τα σπίτια του λαού θα τα σώσει ο ίδιος ο λαός με τον αγώνα του, διεκδικώντας πραγματική προστασία της λαϊκής κατοικίας κι ακύρωση των νόμων και των αποφάσεων που υπαγορεύονται από τις τράπεζες και τα “κοράκια”».

imerodromos.gr