Ολοκληρώθηκαν χθες Σάββατο οι καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου Κορινθίων (φωτογραφίες)

30

Με μια ευχάριστη  συναυλία  με τραγούδι και χορό από τους θεατές ,παρακολουθήσαμε χθες στην Κόρινθο.

Με πολλούς Κορίνθιους στη πλατεία “Περιβολάκια ”  , έκλεισαν το βράδυ του Σαββάτου 21  Σεπτεμβρίου οι καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Δήμος Κορινθίων.

Η χθεσινή εκδήλωση ήταν  μία γιορτή ,με ποιοτικό τραγούδι από το συγκρότημα του συμπατριώτη μας Δημήτρη Λιούντρη.

Αφιερωμένη σε τρεις  μεγάλους λαϊκούς συνθέτες, τον Χρήστο Νικολόπουλο, τον Άκη Πάνου και τον Σταύρο Κουγιουμτζή ήταν η βραδιά που  μας κράτησε μέχρι αργά το βράδυ , επισφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο ένα πλούσιο πολιτιστικό καλοκαίρι.

Χιλιάδες δημότες κάθε ηλικίας, κυρίως όμως νέοι άνθρωποι, βίωσαν ένα  διαφορετικό πολιτιστικό καλοκαίρι  , με συναυλίες, θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, εκθέσεις και πολλές άλλες δραστηριότητες, …

Οι τελευταίοι μήνες στο δήμο Κορινθίων  ήταν  σχεδόν μια καθημερινή  γιορτή από την μία άκρη του δήμου μέχρι την άλλη.

Κατά κοινή ομολογία,  ποτέ οι κορίνθιοι πολίτες δεν απόλαυσαν τόσες πολλές και ποιοτικές πολιτιστικές δραστηριότητες όσο φέτος .

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο Αντιδήμαρχος πολιτισμού Παναγιώτης Λαμπρινός ,έχει ήδη έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό για τις επόμενες εκδηλώσεις του Φθινοπώρου – Χειμώνα .

Αναμένονται εξίσου εντυπωσιακές, καθώς αφενός οι ανάγκες ψυχαγωγίας και διασκέδασης δεν περιορίζονται στο καλοκαίρι και αφετέρου ο Δήμος θέλει τους δημότες του να βρίσκονται  σε συμμετοχή σε δράσεις και εκδηλώσεις που θα ομορφαίνουν τη ζωή τους.