Κόρινθος: Δημοτική υπάλληλος και η σύζυγος του …

128

Κόρινθος: Δημοτική υπάλληλος και η σύζυγος του «Παλαιοχριστιανού»

H υπόθεση με τον 45χρονο παλαιοχριστιανό στην Ορεινή Κορινθία έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον ειδικά μετά και την είδηση ότι ο ίδιος δούλευε μέσω τηλεργασίας ως δημοτικός υπάλληλος μέσα από το λαγούμι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες συμβασιούχος άλλου δήμου υπήρξε και η γυναίκα του.

Όπως ανέφεραν στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 η αυτοαποκαλούμενη «Παλαιοχριστιανή», Σεβαστή, ήταν δημοτική υπάλληλος, σε άλλο δήμο από αυτόν που εργαζόταν ο σύζυγός της, στον οποίο προφανώς δεν έμενε αφού τα τελευταία χρόνια ζούσε και εκείνη στα λαγούμια της Ορεινής Κορινθίας μαζί με την υπόλοιπη οικογένειά της.

Κόρινθος: Παραλήρημα από τον παλαιοχριστιανό – «Χάρη σας κάνω που δουλεύω»

Ο 45χρονος παλαιοχριστιανός από την Κόρινθο που πήρε την οικογένεια του και πήγαν όλοι μαζί να ζήσουν σε λαγούμι, μετά τη δημοσιοποίηση της συγκεκριμένης είδησης, αποδόθηκε σε ένα απίστευτο σόου μπροστά από τις κάμερες, αφότου αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να γίνει η δίκη.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα ο 45χρονος Μανώλης είχε ένα απίστευτο παραλήρημα στο οποίο ανέφερε ότι χάρη έκανε σε όλους που δούλευε, ενώ παράλληλα φώναζε «αδέρφια δεν σας ακούνε», χωρίς κανείς να καταλάβει σε ποιους απευθύνεται.

Φυσικά, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι φώναζε ότι μπορούσε να πάρει σύνταξη παρά να δουλέψει, την ίδια ώρα που είχε να πατήσει στη δουλειά τρία χρόνια.

Κόρινθος: Δημοτική υπάλληλος και η σύζυγος του «Παλαιοχριστιανού»
Πιο αναλυτικά ο παλαιοχριστιανός ανέφερε: «Αδέρφια μην φωνάζετε δεν σας ακούν, γυρίστε τους πλάτη μόνο αυτό τους πονάει Όταν τους γύρισα την πλάτη ενδιαφέρθηκαν.

Κάτι μου είπαν για την κόρη μου που προέρχεται από ιδρυματισμό. Η κοινωνία σε έχει καταστρέψει και μετά σου ζητάει και τα ρέστα.

Χάρη κάνω που δουλεύω, θα μπορούσα να πάρω σύνταξη, έχω 15 χρόνια αναπηρία. Η πρόεδρος ήθελε να γίνει σήμερα η δίκη, δεν έχω πειράξει κάποιον άνθρωπο».

Διαβάστε επίσης

Το Μάρτιο στο Θέατρο Περιγιαλίου-“Το Μεγάλο μας Τσίρκο” του Ιάκωβου Καμπανέλη

Πηγή