Α.Λ.Α.Κ- Κοπή Της Πίτας & Βραβεύσεις των Αθλητών

21

H Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας πραγματοποίησε την Κοπή της Πίτας & τις Βραβεύσεις των Αθλητών που διακρίθηκαν το 2023, στο επιμελητήριο Κορινθίας το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου.

Mε την καθιερωμένη  κοπή της πίτας  ,ξεκίνησε η Α.Λ.Α.Κορινθίας τις δραστηριότητες της για την νέα χρονιά. Μέλη , φίλοι και αθλητές της λέσχης βρέθηκαν όλοι μαζί στο πάντα φιλόξενο Επιμελητήριο Κορινθίας το Σάββατο 10/2/2024 .

 

Την πίτα έκοψε ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης , ενώ από πλευράς του Δήμου Κορινθιών παρόντες ήταν οι Γιώργος Παπαβενετίου ( Προέδρος του Δ.Σ) , ο Κώστας Δημάκος ( Αντιδήμαρχος Αθλητισμού) και ο Δημοτικός Σύμβουλος Σταυρος Δανιήλ .

 

Το Επιμελητήριο Κορινθίας εκπροσώπησε ο Γ.Γραμματέας&ΠρώηνΠροέδρος της Α.Λ.Α.ΚορινθίαςΔημήτρης Σουφρίλας . Ενώ χαιρετισμό έστειλε ο Υφυπουργός Πολιτισμού Χρίστος Δήμας .

 

Ο Πρόεδρος Σωτήρης Οικονόμου παρουσίασε το Αγωνιστικό πρόγραμμα του σωματείου για το  2024.Και ο Γιώργος Σωτηρόπουλος έκανε ενημέρωση για τις Νέες πίνακιδες ιστορικών αυτοκίνητων και την διαδικασία έκδοσης τους

 

Τυχερή της μέρας  η Δήμητρα Μακρή που κέρδισε το φλουρί και μαζί μια διανυκτέρευση στα Τρίκαλα Κορινθίας , στο Ξενοδοχείο Πηγή Ταρλαμπά

 

Στην συνέχεια η  Λέσχη βράβευσε τους αθλητές της που διακρίθηκαν στους αγώνες το 2023:

 

ΣΟΥΚΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
1os ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΔΗΓΩΝ ΡΑΛΛΥ ΧΩΜΑΤΟΣ 2023
ΜΟΥΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
2os ΕΠΑΘΛΟ  ΣΥΝΟΔΗΓΩΝ ΡΑΛΛΥ ΧΩΜΑΤΟΣ C6
ΒΕΡΝΙΚΟΣ ΕΥΓΕΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
3os ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ DRIFT 1
ΣΠΟΝΔΥΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
4os ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ DRIFT 1
  MAΤΘΑΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
1os ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ DRIFT 2
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
3os ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΔΗΓΩΝ ΧΩΜΑΤΟΣ C2
XΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΟΓΚΑΣ
2os ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΔΗΓΩΝ REGULARITY
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΛΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
2ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΝΟΔΗΓΩΝREGULARITY
  ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
2ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ REGULARITY ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η
   

 

Για την προσφορά του στο ελληνικό Motosportκαι στην Α.Λ.Α.Κορινθίας τιμήθηκε ο

Νάσος Δασκαλόπουλος .

Το Δ.Σ θα ήθελε να ευχαριστήσει το ξενοδοχείο Πηγή Ταρλαμπά, το Επιμελητήριο Κορινθίας, και την Αρτοποιία ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ για την εξαιρετική Βασιλόπιτα.

Το Γραφείο Τύπου της Α.Λ.Α.Κορινθίας