Λαϊκή Συσπείρωση Πελοποννήσου: Άρχισε η παρακράτηση των ΚΑΠ της ΣΔΙΤ για τα σκουπίδια

31

Η Λαϊκή Συσπείρωση Πελοποννήσου σχολιάζει επικριτικά για το κόστος διαχείρισης απορριμμάτων .   Άρχισε η παρακράτηση των ΚΑΠ της ΣΔΙΤ για τα σκουπίδια: Δεν πέρασαν δυο μήνες από τις Δημοτικές εκλογές και ήρθε ο πρώτος λογαριασμός .

To μήνυμα της Λαϊκής Συσπείρωσης Πελοποννήσου για την  παρακράτηση χρημάτων από τους δήμους , αναφέρει:

Με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, μετά από πρόταση του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου παρακρατήθηκε 1.5 εκατομμύριο ευρώ από τους ΚΑΠ (Κεντρικούς Αυτοτελής Πόρους) 5 Δήμων της Πελοποννήσου, των Δήμων Άργους-Μυκηνών, Ναυπλίου, Επιδαύρου, Ελαφονήσου, Βόρειας Κυνουρίας προκειμένου να πληρωθούν οφειλές στην ΤΕΡΝΑ που προβλέπονται από τη ΣΔΙΤ.

Οι εργαζόμενοι τα πλατιά λαϊκά στρώματα δεν χρωστάνε τίποτα. Να πληρώσουν αυτοί που ευθύνονται, Κυβερνήσεις, Περιφερειακές και Δημοτικές Αρχές, Διαχειρίστρια Εταιρεία.

Μονόδρομος είναι ο αγώνας των εργαζόμενων, των αγροτών, των αυτοαπασχολούμενων για να μην περάσει η νέα φοροληστεία που έρχεται μέσα και από την αύξηση των ανταποδοτικών τελών των Δήμων, για να έχει εγγυημένη κερδοφορία ο καπιταλιστής που με τη ΣΔΙΤ παρέδωσαν την διαχείριση των απορριμμάτων στη Πελοπόννησο.

 

Πηγή:www.drt915.gr