Η Ελλάς Σύρου νίκησε 2-0 το Λουτράκι και οδηγεί την κούρσα στο 3ο όμιλο!!!έχασε έδαφος ο Πας (Χ) στη Ρόδο

Η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, συνεχίστηκε την Κυριακή με τις αναμετρήσεις της  13ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο.

Η Ελλάς Σύρου πέρασε νικηφόρα με σκορ 2-0 και από το Λουτράκι και οδηγεί την κούρσα στο 3ο όμιλο!

Υποχώρησε στην τρίτη θέση ο Πας Κόρινθος έφερε Ισοπαλία με 1-1 στη Ρόδο.  

Με την 13η αγωνιστική συνεχίστηκε σήμερα Κυριακή ( 15/12/24) το πρωτάθλημα του 3ου Ομίλου στην  Γ’ Εθνική κατηγορία. 

Στο νησί της Ρόδου η ΑΕΡ Αφάντου στο εναρκτήριο ματς  της αγωνιστικής, κατόρθωσε να νικήσει  στις καθυστερήσεις (90+2΄) με τέρμα του Χαλκιαδάκη  1 – 0  τον Αιγέα Πλωμαρίου, ενώ με το ίδιο και σκορερ τον Μουσκάι στο 62΄ η Μελεσίνα επικράτησε , στην Φθιώτιδα,  επί της ΑΕ Μυκόνου.

Η πρωτοπόρος του ομίλου Ελλάδα Σύρου πέρασε νικηφόρα με σκορ 2-0 και από το Λουτράκι και απολαμβάνει την μοναξιά  της κορυφής, Τα τέρματα της νίκης των νησιωών σημείωσαν ο Δαλαμήτρας στο 20′ και ο Χάμζα στο 52′.

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε ο ΠΑΣ Κόρινθος  από τη Ρόδο μετά το 1 – 1 που απέσπασε από τον ΑΣ Ρόδου, Οι νησιώτες προηγήθησαν με τον  Βουκελάτο στο  25΄ για να ισοφαρίσει η Κόρινθος  με τέρμα του  Λάππα στο 86΄.), ενώ την ίδια στιγμή στο Αίγιο  ο Παναιγιάλειος  σημείωσε με ανατροπή ευρεία νίκη με 3 – 1 (66΄ Σάλα, 87΄Λιάκος πεν. , 90΄Αθανασόπουλος / 5΄ Ηλιόπουλος) επί του ΑΟ Μιλτιάδη.

Στη Δωρίδα ο ουραγός Απόλλων  Ευπαλίου έχασε με το ευρύ 2 – 5 από τη Νέα Αρτάκη

Στη Φθιωτιδα ο Αστέρας Σταυρού επικράτησε με 2 – 0 (Μανιώτης 81΄, 86΄Τσόφλιος)  επί του Παναυπλιακου  – Ηρακλή  , ενώ τέλος στην Αμάρυνθο ο  Αμαρυνθιακός έμεινε  στο ισόπαλο  1 – 1    (Τόρα 70΄πεν./Σαντσόλι 50΄) με τον Πανγυθεατικό.  

3ος όμιλος – 13η αγωνιστική

ΑΕΡ Αφάντου-Αιγέας Πλωμαρίου 1-0  
ΑΕ Μαλεσίνας-ΑΕ Μυκόνου 1-0  
ΑΟ Λουτράκι-Ελλάς Σύρου0-2  
Ρόδος-ΠΑΣ Κόρινθος 1-1  
Απόλλων Ευπαλίου-Νέα Αρτάκη  2-5 
Αστέρας Σταυρού-Πανναυπλιακός Ηρακλής 2-0  
Αμαρυνθιακός-Πανγυθεατικός 1-1
Παναιγιάλειος-ΑΟ Μιλτιάδης 3-1  

Γ’ Εθνική – 3ος Όμιλος