«Εδώ καράβια χάνονται βαρκούλες αρμενίζουν». Αυτό θυμηθήκαμε με το που διαβάσαμε το  δελτίο τύπου της βουλευτή της ΝΔ στην Κορινθία Μ. Σούκουλη η οποία ευχαρίστησε όσους την τίμησαν την περασμένη εβδομάδα στην πρωτοβουλία της να μιλήσουν για το γυναικείο φύλο.

«Ένα ευχαριστώ δεν θα είναι ποτέ αρκετό για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου…», ανέφερε η Μ. Σούκουλη!!!

Η Μ. Σούκουλη ευχαρίστησε μάλιστα ιδιαίτερα την Ντόρα Μπακογιάννη για την παρουσία της στην εκδήλωση!!!

Προς τι όλες αυτές οι ευχαριστίες και η ευγνωμοσύνη της Μ. Σούκουλη; Επειδή έγινε μία εκδήλωση αφιερωμένη στο γυναικείο φύλο και που μεταξύ των ομιλητών βρέθηκε και η Ντόρα Μπακογιάννη;

Περιμέναμε την Μπακογιάννη …να μας πει τι;

…Και ποιο είναι το όφελος για την Κορινθία και τους Κορίνθιους από αυτή την εκδήλωση και από την παρουσία της Ντόρας Μπακογιάννη; …Και στην τελική επειδή κάποιοι πάνε να το κάνουν μείζον θέμα, την επίσκεψη της Ντόρας στην Κορινθία, μπορούν να μας απαντήσουν παράλληλα τι έχει προσφέρει η Μπακογιαννη στην Κορινθία …για να το μάθουμε και εμείς;

Έγινε μία εκδήλωση αφιερωμένη στο γυναικείο φύλο και τίποτα περισσότερο και η αίθουσα ήταν αναμενόμενο ότι θα είχε κόσμο! Πολιτικοί φίλοι και συνεργάτες της Σούκουλη μόνο να πήγαιναν θα την γέμιζαν!

Επι της ουσίας για τους Κορίνθιους και το νομό δεν ήταν τίποτα άλλο παρα μόνο μία εκδήλωση

Και θα συνιστούσαμε στην Μ. Σούκουλη και τους άλλους δύο βουλευτές της ΝΔ στην Κορινθία, Δήμα και Ταγαρά, τον ίδιο ζήλο να τον δείχνουν για να επιλύονται σοβαρά προβλήματα στην Κορινθία.

Έργα για παράδειγμα που θα συνέβαλλαν στην ανάπτυξη της Κορινθίας, που θα έχουν να κάνουν με την διάβρωση των ακτών (κινδυνεύουν περιουσίες ειδικά στην Δυτική Κορινθία), λύση με τους μετανάστες οι οποίοι έχουν υποβαθμίσει το κέντρο της Κορίνθου με την ανοχή όλων, το φράγμα στον Ασωπό …κτλ! Αν γινόταν εκδήλωση που θα έλυνε τέτοια προβλήματα οι πρώτοι που θα χειροκροτούσαν θα ήμασταν εμείς!

…Τώρα τι ακριβώς να χειροκροτήσουμε;

Δεν θα μπούμε καν στην διαδικασία να σχολιάσουμε κάποιους  που τρέχουν να χαιρετήσουν πολιτικούς σαν την Ντόρα …και κάνουν λες και βλέπουν τον πλανητάρχη!

Του Φώτη Νικολακόπουλου… πηγή-korinthiannews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *