Με μεγάλη επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων της Motor Oil-φωτό-βίντεο

219

Χαρούμενα παιδιά, προσωπάκια, χορός , τραγούδι και πολλά χριστουγεννιάτικα δρώμενα είχε και φέτος η Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων του διυλιστηρίου της MOTOR OIL.

«Καλησπέρα εκ μέρους του κ. Βαρδη και Γιάννη Βαρδινογιάννη, σας μεταφέρω τις ευχές του για Χριστούγεννα, νέο έτος και να περάσουμε καλά», δήλωσε ο Δημήτρης Κανελλόπουλος ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΟΥ MOTOR OIL.

«Η χρονιά που τελειώνει σε λίγο ήταν μια ακόμη επιτυχής χρονιά για εμάς είπε ο Μιχάλης Στειακάκης, Γενικός Διευθυντής της MOTOR OIL.

Οι μικροί πρωταγωνιστές της βραδιάς διασκέδασαν με την ψυχή τους. Είπαν στον Αη Βασίλη τι δώρα θέλουν να τους φέρει, έπαιξαν στον παιδότοπο, έφτιαξαν χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες ενώ τα ξωτικά στόλισαν τα παιδικά προσωπάκια με υπέροχες ζωγραφιές.

Ο περιφερειάρχης, με την ευκαιρία αυτή εξέφρασε προς στελέχη της επιχείρησης -μεταξυ των οποίων ο Μιχαήλ Στειακάκης γενικός διευθυντής Διυλιστηρίου και ο Δημήτρης Κανελλόπουλος διευθυντής διοικητικου – τις ευχαριστίες των κατοίκων της Περιφέρειας τόσο για την προσφορά της σε θέσεις εργασίας, όσο και για τη συνδρομή της στην υλοποίηση έργων υποδομής στην περιοχή.

Οι φωτογραφίες απο τους Vaς-Val- το βίντεο απο πηγή-korinthosTV

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ