Η 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας Κορινθίας υπόσχεται συναρπαστικές αναμετρήσεις, με ομάδες να διεκδικούν κρίσιμους βαθμούς σε όλα τα επίπεδα της βαθμολογίας. Ξεχωρίζει το ντέρμπι μεταξύ της Δάφνης Εξαμιλίων και του Εθνικού Ξυλοκέριζας, καθώς και η προσπάθεια του πρωτοπόρου Παννεμεατικού να διατηρήσει την κορυφή κόντρα στον Ηρακλή Λεχαίου.
Η Κόρινθος 2006, μόλις έναν βαθμό πίσω από την κορυφή, έχει δύσκολη έξοδο απέναντι στην ΑΕ Σολομού ’23, ενώ ο Πανευρωστινιακός, ισόβαθμος στη 2η θέση, φιλοξενείται από τον ΑΟ Περαχώρας που παλεύει για να ξεφύγει από τη ζώνη υποβιβασμού.
Στη βάση της βαθμολογίας, ο Αστέρας Κορίνθου, χωρίς νίκη μέχρι τώρα, αντιμετωπίζει την Θύελλα Κ. Διμηνιού σε έναν αγώνα επιβίωσης.
Οι επόμενες ώρες αναμένεται να κρίνουν πολλά τόσο για την κορυφή όσο και για την παραμονή. Ανυπομονούμε για τις εξελίξεις και τις ανατροπές που μας επιφυλάσσει το φετινό συναρπαστικό πρωτάθλημα!
Γράφει ο Χρήστος Γήπεδος
Το Χριστουγεννιάτικο Έθιμο της Ψυχοκόρης στη Νεμέα: Παράδοση, Φιλοξενία και Αγάπη”





















