Μολύνθηκε από τατουάζ, απέβαλε κι έμεινε παράλυτη

58

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στη 16χρονη Luisa Ferbanda από την Κολομβία, η οποία έχασε το μωρό που κυοφορούσε κι έμεινε παράλυτη, λόγω ενός… τατουάζ που «χτύπησε» στο δεξί της στήθος.

Η νεαρή κοπέλα, κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά, όταν το τατουάζ της άρχισε να μολύνεται και να εξαπλώνεται στη σπονδυλική της στήλη.

Οι γιατροί ενημέρωσαν τη μητέρα της πως δε θα κατάφερνε να περπατήσει ξανά. Η 16χρονη Luisa υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να της αφαιρεθεί το υγρό από τη μόλυνση, ενώ λόγω των πολλών φαρμάκων που χρειάστηκε να πάρει, έχασε και το αγοράκι που κυοφορούσε.

 

Αποτέλεσμα ήταν να υποστεί κατάθλιψη από την περιπέτειά της. Μετά το αρχικό σοκ όμως, η 16χρονη αποφάσισε να πάρει ξανά τη ζωή στα χέρια της και μέσω των social media να προειδοποιήσει τα υπόλοιπα κορίτσια για τον κίνδυνο των τατουάζ.

«Ένα χρόνο πριν, έκανα τατουάζ το οποίο μολύνθηκε και τα βακτήρια εξαπλώθηκαν στη σπονδυλική μου στήλη, με αποτέλεσμα να μείνω παράλυτη.

Ήταν πολύ δύσκολο όταν οι χειρουργοί με ενημέρωσαν πως δε θα περπατούσα ξανά.

Η μητέρα μου με υποστήριξε πολύ.

Όταν βγήκα από το νοσοκομείο χρειαζόμουν βοήθεια ώστε να σηκώνομαι από το αναπηρικό καροτσάκι.

Ντρεπόμουν να με βλέπουν έξω στον δρόμο, αλλά στη συνέχεια συνειδητοποίησα πως δε μου έκανε καλό να μένω όλη την ώρα στο σπίτι».

Πλέον, η Luisa κάνει προσπάθειες ώστε να συγκεντρώσει λεφτά προκειμένου να κάνει νέα επέμβαση.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here