Μπάμπης Τιγκιρλάκης: ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ!!!!!!

139
Η γνωστή σε όλους σελίδα στο fb, που στις εκλογές του 2019 στήριζε κύρια ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ και Αλέξανδρο Πνευματικό μας ενημέρωσε για τα εξής:
⚫️«Ναι!! Είμασταν για δύο χρόνια απέναντι στην πολιτική του Β. Νανόπουλου. Πιο συγκεκριμένα είμασταν απέναντι στις πολιτικές ορισμένων Αντιδημάρχων …»
👉Απορία δική μου, σύμφωνα με αυτά που ακούσαμε από το δήμαρχο στην ομιλία των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου αυτοί που έφυγαν, ήταν καλά παιδιά όταν εκτελούσαν τις εντολές του, άρα γιατί να είναι κατά αντιδημάρχων? Αφού τις κατευθύνσεις τις έδινε ο Νανόπουλος……
Σε άλλο σημείο της απολογίας της σελίδας, γράφουν ότι:
⚫️«Ο Δήμαρχος Κορινθίων, αφουγκράστηκε, συζήτησε, κατανόησε εδώ και πολύ καιρό την κάθε μας σκέψη και άποψη!!»
👉Επόμενη απορία μου, με ποιους συζήτησε, ποιοι του είπαν και κατανόησε? Οι ανώνυμοι, αυτοί που γράφουν με ψευδώνυμα, η Χριστίνα ή μίλησε με το αφεντικό? Τα βρήκε με το αφεντικό και έκτοτε βαδίζουν χέρι χέρι? Η κυβίστηση (κοινώς κωλοτούμπα), φάνηκε από την ψήφιση του προϋπολογισμού του Δήμου που είπε ο πρώην, ότι όλα τα κάνει καλά ο Νανόπουλος αφού συνεχίζει το έργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής.
Ξέρετε τώρα ο επικίνδυνος για το δήμο, αυτός που δε θα γίνει ποτέ δήμαρχος αυτός που έχει ως πρακτική το ψέμα, δεν τα λέω εγώ αυτά ο πρώην τα έχει πει.
Κάπου εκεί λοιπόν ξεκίνησε η κοινή τους πορεία απέναντι στο δράκο του παραμυθιού τους.
Σε επόμενο σημείο για να δικαιολογήσουν επιπρόσθετα την αλλαγή στάσης τους απέναντι στο δήμαρχο εμφανίζουν και το δράκο του παραμυθιού:
⚫️«Αντίθετα με την στάση του Ν. Σταυρελη που στελέχη της παράταξης του όχι μόνο μας διασύρουν αλλά προτιμούν αντί διαλόγου, αντί μιας αναφοράς είτε σε διαχειριστές, είτε στο fb να σέρνουν στα αστυνομικά τμήματα ως μάρτυρες μέλη της ομάδας προκειμένου να εκφοβίσουν!!»
👉Δηλαδή, στα στελέχη της πνοής τα οποία λοιδορούνται, εξυβρίζονται, προσβάλλονται βάναυσα, από όλες αυτές τις ανώνυμες πένες που οι διαχειριστές όφειλαν καταρχήν να βλέπουν τι ανεβάζουν, έπρεπε σε αυτούς ο Κος Σταυρέλης να τους πει τι ακριβώς? Να μην υπερασπιστούν την τιμή τους και να επιτρέψουν να διασύρονται στα social από κάθε ανώνυμο κουκουλοφόρο? Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.
Και φτάνουμε στο κρεσέντο:
⚫️«Δεν γίναμε φυσικά ούτε οι γραμματείς του ούτε το γραφείο τύπου του…Αλλάξαμε γιατί άλλαξε!!!
Αλλάξαμε γιατί άκουσε.
Αλλάξαμε γιατί έδωσε εξηγήσεις.
Αλλάξαμε γιατί δεν βρίσκονται πλέον δίπλα του όσοι λειτουργούσαν εμφανώς εις βάρος των πολιτών!!
Αλλάξαμε γιατί δίνουμε την ευκαιρία!!!
Αυτό δεν σημαίνει ότι άλλαξαν οι ιδέες μας η φιλοσοφία μας!!!
ΔΕΝ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΠΩΣ ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΕΝΈΡΓΕΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΠΟΛΙΤΏΝ ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ!!»
👉Δεν έχω δει πιο κυνική ομολογία συναλλαγής.
Άλλαξαν στάση απέναντί του γιατί αυτός άλλαξε, δηλαδή ταυτίστηκε με τις πρακτικές του αφεντικού, έγινε καλό παιδί, δεν είναι πλέον εχθρός της πόλης, λέει πλέον την αλήθεια.
Το πιο σημαντικό βέβαια είναι ότι έδωσε εξηγήσεις, (το να ρωτήσουμε σε ποιους θα ήταν ανέκδοτο), σίγουρα ζήτησε και συγνώμη.
Όσο για τη φιλοσοφία σας, σαφώς και δε χρειάζεται να την αλλάξετε αφού πλέον ο Νανόπουλος, έχει ενεργοποιήσει σε λογική copy paste, τις προηγούμενες πρακτικές.