Νέα επίθεση αδέσποτου σε γνωστή Κορίνθια μπροστά στο ΚΤΕΛ …με σοβαρό τραυματισμό-δείτε φωτό

98

Χθες για ακόμα μια φορά είχαμε επίθεση αδέσποτου σκύλου σε γυναίκα, έξω από το παλιό κτήριο του ΟΣΕ Κορίνθου μπροστά στα ΚΤΕΛ, απλά λόγω της ημέρας και της Εθνικής τραγωδίας το αφήσαμε για σήμερα.

Μια απίστευτη περιπέτεια βίωσε στη Κόρινθο γυναίκα το  όνομα της Λένα Κ…. (τα στοιχεία της στην διάθεση του Δήμαρχου)  η οποία δέχθηκε επίθεση από σκύλο χθες το απόγευμα , ο οποίος μάλιστα κατάφερε να της προκαλέσει εξαιρετικά σοβαρά τραύματα στα πλευρά, όπως δείχνει και η φωτογραφία πήγε   επειγόντως  σε κοντινό φαρμακείο γιά αντιτετανικό ορό. Εδώ να τονίσουμε οτι η συγκεκριμένη κυρία ειναι φιλόζωη αφού έχει σκύλο πολλά χρόνια. Το γράφω γιατί  κάποιοι θα προλάβουν να πουν καμιά κακιούλα.
Η ατυχής κυρία κατοικεί λίγα μέτρα μακριά από τον Σταθμό και ερχόμενη από μια προσωπική της  δουλειά δέχθηκε άγρια επίθεση , από ένα  αδέσποτο της γειτονιάς , το οποίο της ήταν και γνωστό χρώματος  μπέζ-καφέ  οι γείτονες  της  έχουν δώσει και όνομα  “Λουίζα”.

   Η Λουίζα λοιπόν επιτέθηκε στα καλά καθούμενα στην γυναίκα χωρίς  εμφανή λόγο και αιτία
Η πρώτη news Κορινθίας έχει ασχοληθεί κατ΄επανάληψη με το θέμα απ τις αρχές του χρόνου αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

Το θέμα με τα αδέσποτα σκυλιά  στην Κόρινθο είναι ένα θέμα που πολώνει την κοινωνία .
Θα παρακαλέσουμε για ακόμα μια φορά όλους τους αρμόδιους φορείς (Δήμο, περιφέρεια, φιλοζωική,κ.τ.λ) ,να συμβάλλουν ώστε οι αντιπαραθέσεις όσων έχουν αυξημένη φιλοζωική ευαισθησία   και όσων στέκονται απέναντι στο φαινόμενο  των αδέσποτων να σταματήσει.

Απαιτείται  από τον οι αρμόδιο αντιδήμαρχο αν βρεί χρόνο να πάψει να τα στειρώνει και να βρούν  κανένα  ευρώ να τα ταίσουν και να τα ποτίσουν  διαφορετικά θα μας φάνε.
Να ασχοληθούν με το θέμα πιο ζεστά γιατί το πρόβλημα έχει ήδη διογκωθεί λόγω και  της καλοκαιρινής σεζόν με θύματα πολλά παιδιά και ηλικιωμένους . Η πόλη δεν αντέχει άλλο την αδιαφορία των υπευθύνων… ούτε και κάποιους άθλιους που ρίχνουν φόλες.
  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ