Νέα υποψηφιότητα για την “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” η ΤΖΕΝΗ ΚΟΡΔΩΣΗ στο Τ.Σ. Κλένιας

1054
Ανακοινώνουμε μία ακόμα υποψηφιότητα που θα στελεχώσει τη ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
ΚΟΡΔΩΣΗ ΤΖΕΝΗ– Κατάγομαι από το Μαψό Κορινθίας. Από το 1969 μένω και δραστηριοποιούμαι στην Κλένια, το χωριό του συζύγου μου αείμνηστου Δημήτρη Κορδώση του Νικολάου, συμμετέχοντας ανελλιπώς σε όλες τις εκδηλώσεις και τα δρώμενα που λαμβάνουν χώρα στο χωριό.
Το έτος 1980-81 με το σύζυγό μου και μία ομάδα συγχωριανών ιδρύσαμε τον ποδοσφαιρικό σύλλογο ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ. Από κοινού με τα υπόλοιπα μέλη και εγώ ως Πρόεδρος της ομάδας καταφέραμε να υπάρξει μία επιτυχημένη πορεία έως σήμερα. Αποτέλεσμα η βράβευσή μου από την Αθλητική Ομοσπονδία ως η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος ποδοασφαιρικού σωματείου.
Υπήρξα από τα ιδρυτικά μέλη και Πρόεδρος της χορωδίας ΠΟΛΥΜΝΙΑ του τότε Δήμου Τενέας και στη συνέχεια Δήμου Κορινθίων με έδρα το Χιλιομόδι. Η εν λόγω χορωδία έχει σημειώσει λαμπρή πορεία σε πολλά μέρη της Ελλάδας και στο εξωτερικό (Ιταλία).
Διετέλεσα επί δύο τετραετίες Πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος Κλένιας. Την πρώτη τετραετία επί δημάρχου Χρήστου Χασικίδη και τη δεύτερη επί δημάρχου Κορινθίων Αλέξανδρου Πνευματικού. Στο χρονικό αυτό διάστημα ο Νίκος Σταυρέλης ήταν επιτυχημένος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κορινθίων. Επιπλέον επί μία τετραετία ήμουν σύμβουλος στο Τοπικό Διαμέρισμα Κλένιας με Πρόεδρο της κοινότητας τον Τάκη Μπακλώρη.
Κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως Πρόεδρος του χωριού με παρέμβασή μου στο Δήμο κατασκευάστηκε το σύγχρονο ποδοσφαιρικό γήπεδο του ΠΑΣ Κλένια. Επίσης φτιάχτηκαν τα γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ καθώς και το θεατράκι στον Πλάτανο.
Επιθυμώ να δώσετε την ευκαιρία σε μένα και τα νέα παιδιά που βρισκόμαστε στην ομάδα του υποψήφιου δημάρχου Νίκου Σταυρέλη να εργαστούμε φιλότιμα όλοι μαζί για τα προβλήματα που απασχολούν το χωριό μας.
Η Τζένη θα είναι Υποψήφια σύμβουλος στο Τ.Σ. Κλένιας.