Νέο επικίνδυνο «κόλλημα»: Ξετυλίγουν προφυλακτικά και τα «σνιφάρουν» (φωτο)

48

Τα πάντα για ένα like κάνουν πολλοί έφηβοι σε όλο τον πλανήτη, κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα από τον τρόπο που εξαπλώνονται τα επικίνδυνα διαδικτυακά challenges, παρά την απειλή που κρύβουν για τη ζωή και την υγεία όσων τα δοκιμάζουν.Η τελευταία αλλόκοτη «τρέλα» των social media θέλει παιδιά και εφήβους να επιχειρούν να «σνιφάρουν» προφυλακτικά από τη… μύτη τους.

Σε βίντεο εμφανίζονται νεαρά άτομα να τοποθετούν ένα ξετυλιγμένο προφυλακτικό στο ρουθούνι τους, να ρουφάνε δυνατά και στη συνέχεια – εφόσον το challenge έχει πετύχει – να το αφαιρούν από το λαιμό τους.

Όπως είναι λογικό, το νέο αυτό challenge είναι άκρως επικίνδυνο, αφού μπορεί να προκαλέσει πνιγμό στο άτομο που το επιχειρεί. Πολλούς από τους εφήβους που δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στο εν λόγω… σπορ είναι μόνοι τους μπροστά από μια κάμερα όταν επιχειρούν να σνιφάρουν το προφυλακτικό, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει κανείς να τους βοηθήσει αν πάει κάτι στραβά.

Σύμφωνα με την Mirror, η μόδα του «condom snorting» είχε εμφανιστεί και παλαιότερα, συγκεκριμένα το 2013.

Ο τρόπος με τον οποίο αναβιώνουν αυτά τα challenges είναι άκρως ανησυχητικός, καθώς οι έφηβοι αναζητούν συνεχώς παρακινδυνευμένους τρόπους να τραβήξουν την προσοχή στα social media.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here