Νόρα Βαλσάμη: Μου παίρνουν το σπίτι για 18.000 ευρώ

83

Νόρα Βαλσάμη: Μου παίρνουν το σπίτι για 18.000 ευρώ   είπε η Νόρα Βαλσάμη σε συνέντευξη που παραχώρησε  στον Ανδρέα θεοδώρου για το περιοδικό Λοιπόν.

Η Νόρα Βαλσάμη μίλησε για τη ζωή της χωρίς τον Ερρίκο Ανδρέου στη Σύρο περιμένοντας τα περάσει τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς αυτόν. Αναφέρθηκε στα κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, καθώς και τον πλειστηριασμό που πρόκειται να γίνει για το σπίτι της στη ραφήνα.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στον Ανδρέα θεοδώρου για το περιοδικό Λοιπόν και όπως είπε, χάνει το σπίτι της για μόλις 18.000 ευρώ.

Πώς είστε κα Βαλσάμη την περίοδο αυτή;

Δόξα τω Θεώ είμαι καλά, αλλά ψυχολογικά ήμουν σε μαύρο χάλι, λόγω του ότι έχασα τον αγαπημένο μου άντρα. Είμαι στη Σύρο με τον γιο μου και θα περάσουμε μαζί τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον Ερρίκο.

Τα κινητικά προβλήματα που είχατε στο παρελθόν, έχουν ξεπεραστεί;

Όχι, δεν έχουν ξεπεραστεί τα κινητικά προβλήματα. Έχω τη μέση μου, περπατάω όμως μια χαρά.

Ο πόνος της απώλειας του συζύγου σας, έχει καθόλου απαλυνθεί;

Είναι τραγική η κατάστασή μου, δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο. Είναι κάτι που δεν το έχω ξεπεράσει και ούτε πιστεύω πως θα μπορέσω ποτέ να ξεπεράσω. Ειδικά τώρα που έρχονται οι γιορτές έχω τα χάλια μου. Είμαι σε κακό χάλι, αλλά προσπαθώ για το παιδί μου όσο γίνεται να είμαι πιο αλέγκρα, να είμαι πιο δυνατή και να μην έχω τόση στεναχώρια. Κάνω προσπάθειες να είμαι καλά, όπως και ο γιος μου που γράφει ηλεκτρονική μουσική.

 

Το θέμα με τον πλειστηριασμό του σπιτιού στη Ραφήνα έχει πλέον λυθεί οριστικά;

 

 

Νόρα Βαλσάμη : Όχι, δεν λύθηκε.  Μου παίρνουν το σπίτι για 18.000 ευρώ Είναι έτοιμοι να μου πάρουν το σπίτι. Τους είπα λοιπόν και εγώ «πάρτε το, πάρτε κι εμένα, δεν με ενδιαφέρει καθόλου». Μου απάντησαν να πάω στον Εισαγγελέα, να κάνω κάτι διαδικασίες, κάτι τέτοιο. Δεν με ενδιαφέρει όμως, ας το πάρουν. Ήταν το μοναδικό σπίτι που έχω. Μου το παίρνουν γιατί χρωστάμε 18.000 ευρώ, αλλά πού να βρω εγώ τώρα αυτά τα χρήματα;

Μόνο για αυτά τα χρήματα σας παίρνουν το σπίτι;

Ναι, ναι. Αλλά δεν έχω λεφτά.

Το κράτος δεν σας βοηθάει;

Από πού να ζητήσω από το κράτος; Ξέρεις εσύ κανέναν από το κράτος; Δεν έχω κανέναν γνωστό και ούτε θέλω και κανέναν τους. Ποτέ δεν ήθελα.

Η Μαριάννα Λάτση ωστόσο, σας είχε βοηθήσει την περίοδο που ο άντρας σας ήταν άρρωστος…

Ναι, μας πήγε με το αεροπλάνο της στο νοσοκομείο. Αλλά τι να της πω της Μαριάννας; Η κοπέλα μου έδωσε το αεροπλάνο της με δυο γιατρούς για να σώσουμε τον Ερρίκο. Αλλά τώρα τι να της πω «δώσε μου 18.000 ευρώ για να μην μου πάρουν το σπίτι»; Ντρέπομαι, τελείωσε τώρα.

Δεν φοβάστε όμως ότι θα χάσετε το μοναδικό περιουσιακό σας στοιχείο;

Τι να κάνω; Ήταν ένα σπίτι που πάνω είχε ένα δωμάτιο με τζακούζι και κάτω ένα σαλονάκι με μια μικρή τραπεζαρία.

Πολλοί είναι εκείνοι που δυσκολεύονται να κατανοήσουν το πώς είναι δυνατόν η Νόρα Βαλσάμη να μην έχει χρήματα, μετά από μια τόσο λαμπρή καριέρα…

Παίρνω τα ποσοστά μου από τις ταινίες, αλλά δεν φτάνουν. Και η σύνταξή μου είναι ό,τι δίνουν σε όλους.

Η εκπομπή TLive είχε ασχοληθεί με το θέμα πριν από μερικούς μήνες:

Αποκαλυπτήρια της Προτομής του Στέφανου Μίλλερ – ΦΩΤΟ

Πηγή